Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

”C-lebrity”, novi singl Queena i Paula Rodgersa

”C-lebrity”, novi singl Queena i Paula Rodgersa‘C-lebrity’ je novi singl skupine Queen i Paula Rodgersa i dolazi sa njihovog budućeg albuma ’The Cosmos Rocks’ koji će se naći u prodaji od 15. rujna.’C-lebrity’ su napisali i producirali Brian May, Paul Rodgers i Roger Taylor.

Mnoge od najpoznatijih pjesama Queena napisane su sa dobrom dozom humora i ironije, a ’C-lebrity’ slijedi taj uzorak. Pjesma je komentar na vremena koja diktiraju raznorazni celebrityji, osobito oni iznikli u mnogim reality tv-show programima. Nakon što je prva verzija pjesme emitirana u eteru, momci su se vratili u studio i malo ju dodatno požestili.

Brian May o tome kaže: “Mislim da pjesma daje dobru ideju kakvu energiju isporučujemo na albumu”. Energija koju ova trojka generira uživo, već je dokumentirana na sjajnom live album ‘Return of the Champions’, a sada su konačno odlučili napisati i prve nove pjesme, te ih objaviti na novom albumu. ‘The Cosmos Rocks’ donosi 13 novih pjesama i predstavlja prvi novi material Queena od 1995. godine i albuma ‘Made In Heaven’.

O novom singlu Roger Taylor će reći: “C-lebrity je komentar na aktualni koncept slave, uspjeha i svega što ide uz to. Dovoljno je da vam se lice pokaže na televiziji, talent zapravo više nije potreban. ‘Celebrity’ je danas, zapravo, izuzetno precijenjena i obezvrijeđena riječ.’’ ”Dosta ironično danas zvuči izjava Andya Warhola da će svako doživjeti svojih 15 minuta slave, kada se to događa svakodnevno, mada sada tih 15 minuta mogu biti i samo 15 sekundi, obzirom na brzinu kojom u današnjem svijetu živimo svoje živote’’ , dodaje Paul Rodgers.

Uoči objave albuma Queen i Paul Rodgers kreću na europsku turneju. Nama najbliži koncerti su 28.09. u Milanu, 01.10. u Munchenu, 28.10. u Budimpešti i 29.10. u Beogradu. O pokojnom Freddieju Mercuryju ovog prilikom niti riječi.

Objavljeno 18.08.2008.

Vremeplov

Velika stvar u rock’n’rollu je da netko kao ja može biti zvijezda.
Elton John