Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Chemical Brothers: Surađujemo sa onima koje stvarno cijenimo

Novi single sa najnovijeg albuma The Chemical Brothersa, ’’We Are The Night’’ je pjesma ’’The Salmon Dance’’ u kojoj gostujući vokal - Fatlip iz Pharcydea, repa o životnom ciklusu lososa preko uvrnutog beata, na najšaljivoj snimci koju su Tom i Ed ikad producirali. O suradnji sa legendom West Coast hip hop scene, Tom i Ed kažu: ’Nikada ne uzimamo za goste izvođače koji su trenutno jako popularni, to nam nije bitno. Tražimo uvijek nekoga tko bi bio idealan za pojedini komad i radije surađujemo sa onima koje stvarno cijenimo. Zahvaljujući tome uvijek zvučimo svježe’.

Podsjetimo, osim Fatlipa, na novom albumu Chemicalsi su, između ostalih, ugostili Willyja Masona, Ali Love i The Klaxons. Dugogodišnji suradnici Dom i Nic koji su režirali i ’’Believe’’, dobitnika MTV-jeve nagrade za spot, trenutno rade na animiranom videu za ’’The Salmon Dance’’, a za remixeve ove stvari pobrinuli su se The Glimmer Twins, Herve i Crooker. ’’We Are The Night’’ peti je studijski album Brothersa.

Objavljeno 23.08.2007.

Vremeplov

Na fakultetu sam studirao politiku, pa me to zanima. Kako neki vole pročitati dobru knjigu ili preslušati neki CD, tako ja imam potrebu za politikom. Mislim da će kapitalizam uskoro propasti jer mnoge stvari ne štimaju u njemu, posebno u Britaniji. Ma politika je svugdje zanimljiva, bilo da je riječ o Venecueli, Kosovu, Walesu...
Nicky Wire (Manic Street Preachers)