Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Chris Rea ”Still so far to go”

Chris Rea ”Still so far to go”Poznati britanski muzičar Chris Rea nastupiti će 05. 02. 2010. u Sava Centru s početkom u 20:30 sati u okviru svoje evropske turneje koja je počela 01. 01. 2010. godine.

Upravo je objavljen dupli album najvećih hitova Chrisa Reae “Still So Far To Go – The Best of Chris Rea” na kome se nalaze poznate pjesme kao što su: ”On the Beach”, ”Josephine”, ”Road To Hell”, ”Julia”, kao i novi singlovi “Still to Far To Go” i “Valentino”.

Poslije više nego uspješnog koncerta u beogradskoj Areni, u ožujku 2008 godine, majstor slide gitare nam se vraća u organizaciji koncertne agencije Line Up.

Karijera Chris Reae traje već 30 godina tijekom kojih je prodao preko 30 milijuna albuma. Njegovi albumi ”The Road To Hell” i ”Auberge”, odmah su izbili na prvo mjesto britanske top liste.

Chris Rea se smatra jednim od najboljih muzičara i gitarista s prostora Velike Britanije. Njegovi albumi su uvijek dobivali odlične kritike a istovremeno su bilježili velike komercijalne uspjehe. Reaini prvobitni koraci u svijetu muzike bili su vezani za bluz, a kasnije počinje eksperimentirati i sa drugim muzičkim pravcima.

Interesantno je da je u periodima kada je imao padove uvijek stvarao veselu muziku koja mu je odmah popravljala raspoloženje. Poslije teže bolesti 2001. godine, obećao je sebi da će se, ukoliko preživi, vratiti svojim bluz korjenima, što je i učinio.

Tada je izjavio: “Ukoliko neko shvača muziku kao ljubavnu romansu, onda je bluz moja prva ljubav, moja supruga. Uvijek me prati i ja je obožavam.”

Cijena ulaznica: 18, 22, 27, 30 eura.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajnama Sava Centra i Tiket servisa.

Objavljeno 30.01.2010.

Vremeplov

Kad sam krenuo u prvi razred, neki ljudi, profesori, su me gledali kao ozbiljnog, inteligentnog mladića, drugi su me gledali kao štetočinu koju treba zabiti u nekakvu tvornicu ili rudnik, pa nek’ ruje za državu.
Goran Bare