Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Cliff Richard okuplja grupu The Shadows

Cliff Richard okuplja grupu The ShadowsCliff Richard i njegovi The Shadowsi ponovo se okupljaju u svrhu održavanja britanske turneje. Sredinom prošlog stoljeća Shadowsi su dominirali top-ljestvicama s ukupno 19 ’’No. 1’’ singlova.

Osnovani su pod imenom The Drifters, kao prateći bend Cliffa Richarda, no kad su shvatili da u Americi postoji bend pod istim imenom promijenili su ime u Shadows. Osnivači sastava su Ken Pavey, Terry Smart, Norman Mitham, Ian Samwell i Harry Webb koji poslije mijenja ime u Cliff Richard. Originalna postava grupe raspala se 1968. godine, a članovi grupe odlučili su krenuti u solo projekte.

Posljednji put zajedno su nastupali prije 20 godina. ”Kon Tiki”, ”Wonderful Land”, ”Apache’’, ”F.B.I.”, ”Atlantis”, ’’Move It’’, ’’Living Doll’’ i ’’Travellin’ Light’’ samo su neki od hitova u kojima će publika moći ponovo uživati. Izjavili su da će ovo biti njihova posljednja zajednička turneja, a uključivat će devet gradova u Velikoj Britaniji: London, Nottingham, Birmingham,Cardiff, Liverpool, Glasgow, Newcastle, Sheffield i Manchester.

Objavljeno 03.12.2008.

Vremeplov

Svjestan sam da bi me opsesivnije bavljenje jazzom posve udaljilo od glazbe kojoj sam posvetio čitavu svoju karijeru. Strah me, također, da bi jazz u meni probudio neku vrstu srama prema većini onoga što sam minulih godina pjevao.
Oliver Dragojević