Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Coldplay zgotovili osam novih pjesama

Coldplay su objavili prve informacije o svom novom albumu. Osam novih pjesama koje nakog dugog studijskog sessiona ulaze na njihov novi studijski album nose imena ’Lost’, ’Cemeteries of London’, ’Violet Hill’, ’Poppy Fields’, ’42’, ’Yes!’, ’Leftrightleftrightleft’ i ’Rainy Day’. Prema vijesti objavljenoj na njihovoj web stranici, četvrti studijski album slavne britanske grupe Coldplay trebao bi biti ’kratak i jasan’, dug svega 42 minute, a konačni ’tracklisting’ trebao bi sadržavati još svega jednu neimenovanu pjesmu, odnosno njih ukupno devet.
Coldplay album snimaju u Barceloni sa slavim producentom Brianom Enom, a od ranije je poznato da je novi materijal inspiriran posjetom Južnoj Americi. Ipak, novi album Coldplaya, nasljednik hit albuma ’X&Y’ iz 2005. godine, ne očekuje se prije početka sljedeće godine.

Objavljeno 18.09.2007.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)