Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Connect prvi na MTV-u

Connect prvi na MTV-uConnectovci su u rekordnom roku zasjeli na prvom mjesto MTV-eve liste ’Domaćica’ (top ljestvicu najboljih 20 lokalnih spotova iz regije Adria). Tamo su se našli nakon samo tri tjedna, sa pjesmom ’Suhi’.

Podsjećamo, riječ je o posljednjem singlu sa albuma ’U drugom stanju’ za koju su popularni zaprešički hip hoperi snimili spot u režiji Outdoggy productiona, isti koji su režirali spot ’Prijateljska ljubav’.

’’Za razliku od ostalih spotova koje smo snimali po 3,4 dana, ovaj spot smo snimili u samo jednom danu ali smo ipak na kraju ostali kratki s vremenom.

Zadnja scena koja se snimala u Wellnesu se morala skratit jer smo već debelo kasnili na nastup koji smo imali tu istu večer, tako da smo mokri i s ogrtačima uletili u klub’’ - pojasnili su Connectovci dodajući: ”Pjesma govori o ljetnim avanturama i posvečena je svima mladićima koji su se nakon toliko mukotrpnog vježbanja u teretani, ipak ”suhi” vratili s mora”.

Produkciju za pjesmu potpisuje Baby Dooks iz Bolesne Braće. Grupa Connect je u studiju i radi na novom, trećem studijskom albumu koji bi trebao izaći krajem godine.

Objavljeno 29.09.2010.

Vremeplov

Internet je mač s dvije oštrice. S jedne strane pruža šansu da plasiraš svoju muziku ali oduzima šansu da zaradiš na svojoj muzici.
Vladimir Janković Džet, intervju za RiRock.com