Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Connect prvi na MTV-u

Connect prvi na MTV-uConnectovci su u rekordnom roku zasjeli na prvom mjesto MTV-eve liste ’Domaćica’ (top ljestvicu najboljih 20 lokalnih spotova iz regije Adria). Tamo su se našli nakon samo tri tjedna, sa pjesmom ’Suhi’.

Podsjećamo, riječ je o posljednjem singlu sa albuma ’U drugom stanju’ za koju su popularni zaprešički hip hoperi snimili spot u režiji Outdoggy productiona, isti koji su režirali spot ’Prijateljska ljubav’.

’’Za razliku od ostalih spotova koje smo snimali po 3,4 dana, ovaj spot smo snimili u samo jednom danu ali smo ipak na kraju ostali kratki s vremenom.

Zadnja scena koja se snimala u Wellnesu se morala skratit jer smo već debelo kasnili na nastup koji smo imali tu istu večer, tako da smo mokri i s ogrtačima uletili u klub’’ - pojasnili su Connectovci dodajući: ”Pjesma govori o ljetnim avanturama i posvečena je svima mladićima koji su se nakon toliko mukotrpnog vježbanja u teretani, ipak ”suhi” vratili s mora”.

Produkciju za pjesmu potpisuje Baby Dooks iz Bolesne Braće. Grupa Connect je u studiju i radi na novom, trećem studijskom albumu koji bi trebao izaći krajem godine.

Objavljeno 29.09.2010.

Vremeplov

Nirvana nikada nije bila konvencionalan rock bend. To je bilo nešto... čudno. Jeste li vidjeli te live snimke? Ja sam imao 22 godine i sve to mi je uglavnom bilo nevjerovatno zabavno. Bili smo tri smiješna tipa koje sviraju svoju glazbu što je, uostalom, jedino i važno. Tek kasnije i bez naše želje se dogodilo to da je Nirvana na neki način postala dijelom ovog svijeta.
Dave Grohl (Foo Fighters, Nirvana)