Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

CREScendo Music Festival od 27. do 28. lipnja

CREScendo Music Festival od 27. do 28. lipnjaCREScendo Music Festival održat će se 27. i 28. lipnja u ljetnom kinu ”Susajda” u Cresu, s programom raznolike jazz glazbe (od modernog jazza preko bluesa i akustične glazbe do swinga i gipsy-jazza) u izvedbi hrvatskih i slovenskih jazz glazbenika. Svake večeri će se održati po dva koncerta na kojima će nastupiti: Valerija Nikolovska Trio, Mildreds, Charlie Jurković Trio i Hot Club Zagreb.

Svake večeri, nakon koncerta u ljetnom kinu, održat će se ponoćni jam-session u restoranu ”Caruso” (ritam sekcija: Henry Radanović i Kruno Levačić).U produkciji CREScendo Music Festivala festival organizira HGU

Osim kvalitetne glazbe, gostima festivala biti će ponuđeni i tradicionalni creski proizvodi poput meda, ovčjeg sira, maslinovog ulja, domaćih rakija, vunenih predmeta u organizaciji udruge ”Ruta”. Detaljnije o izvođačima i ostale informacije pronađite na službenoj stranici www.crescendomusicfestival.com.

Objavljeno 19.06.2008.

Vremeplov

Generalno gledano iz crvenog odela, kravata i starki pozdravlja vas jedan četrdesetogodišnjak koji se još ne predaje, jedna klinka koja tačno zna šta neće i dva klinca koja polako postaju svesna kako ništa ne znaju.
Nikola Pavković (Oružjem protivu otmičara)