Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Da li znaš da te volim i ostale priče

Nedavna novost u eterima radijskih postaja je obrada pjesme Dade Topića „Da li znaš da te volim“ u izvedbi grupe Detour. Pjesma je dio albuma “2008. Blizu svaki dan”, napravljenog u produkciji Zvonimira Duspera – Dusa i Tome J. In der Muhlena. Na albumu su uz grupu Detour okupljeni Ivana i Marija Husar, Kristijan Beluhan, Marko Tolja, Dino Dvornik i Jelena Radan, a izvode poznate pjesme obrađene u hitech-vintage maniri.

Riječ je spoju moderne i klasične produkcije po principu – najbolje od starog, najbolje od novog. Većina albuma snimljena je uživo uz korištenje originalnih instrumenata iz 60-tih i 70- tih, a vokali su snimljeni adekvatnim cijevnim ”tube” mikrofonom i “ispeglani” elektronskim sklopom iz legendarnog Abbey Road studija.

Objavljeno 03.01.2008.

Vremeplov

U jednom Beckettovom crnom vicu Englez kaže krojaču: ”Pa je li vi znate da je Bog za šest dana stvorio svijet, a vama su trebala tri mjeseca da sašijete hlače.” Krojač se s gađenjem osvrnu oko sebe i odgovori: ”Gospodine, pogledajte ovaj svijet i onda pogledajte ove hlače.”
Pero Kvrgić, glumac