Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Danas Gibonni na RTL-u

Danas Gibonni na RTL-uTri mjeseca nakon rasprodanih zagrebačkih koncerata koji su održani u dvorani Dražen Petrović, snimka drugog dana 23. 04., biti će ekskluzivno emitirana u programu RTL televizije, ove nedjelje 25. 07., od 22.35h.

Koncert koji je u medijima opisan kao vrhunac turneje, izazvao je oduševljenje vrhunskim spektaklom, koje je Gibonni priredio svojim obožavateljima.

Zagrebački koncerti održani su u sklopu prvog dijela uspješne Toleranca turneje pod pokroviteljstvom T-Mobilea, koja je u prvom dijelu obišla 6 gradova: Bjelovar, Osijek, Zagreb, Umag, Zadar i Varaždin i koja je do sada okupila preko 27.000 ljudi.

Kao što je i obećao uoči nastupa u Zagrebu, Gibonni je na oba koncerta dao sve od sebe, a publika ga je nagradila ovacijama, gromoglasnim aplauzima i na koncu nije ga puštala sa pozornice.

Svi su ostali oduševljeni njegovom energijom, izvrsnim stageom, scenografijom. Uz izvrstan bend Gibonni je pjevao preko dva i pol sata. Kao i u svim gradovima , u sklopu Toleranca tour 2010, Gibonniju se na koncertu pridružio Urban koji se prvo predstavio svojom pjesmom ”Budi moja voda”, a kasnije je sa Gibom otpjevao veliki hit ’Posoljeni zrak i razlivena tinta’.

Definitivno jedan od vrhunaca večeri bio je kada su Gibonnijevi gosti - Damir Urban, Maya Azucena , Rashida, te američki raper Master Ace briljirali u naslovnoj pjesmi platinstog albuma ’Toleranca’ . U želji da ostvari što bolji kontakt sa publikom dobar dio koncerta Gibo je proveo pjevajući iz partera i tribina dvorane, te je time priuštio svima još jedan trenutak za pamćenje.

Objavljeno 25.07.2010.

Vremeplov

Naše ideje i atmosfera s albuma potječu iz dvije osnovne premise - jedno je široki spektar glazbe koju slušamo, a drugi je početno ograničeno glazbeno umijeće koje smo vremenom tesali i pretvarali u svoju prednost.
Mauricio Ferlin (The Chweger)