Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Danas Gibonni na RTL-u

Danas Gibonni na RTL-uTri mjeseca nakon rasprodanih zagrebačkih koncerata koji su održani u dvorani Dražen Petrović, snimka drugog dana 23. 04., biti će ekskluzivno emitirana u programu RTL televizije, ove nedjelje 25. 07., od 22.35h.

Koncert koji je u medijima opisan kao vrhunac turneje, izazvao je oduševljenje vrhunskim spektaklom, koje je Gibonni priredio svojim obožavateljima.

Zagrebački koncerti održani su u sklopu prvog dijela uspješne Toleranca turneje pod pokroviteljstvom T-Mobilea, koja je u prvom dijelu obišla 6 gradova: Bjelovar, Osijek, Zagreb, Umag, Zadar i Varaždin i koja je do sada okupila preko 27.000 ljudi.

Kao što je i obećao uoči nastupa u Zagrebu, Gibonni je na oba koncerta dao sve od sebe, a publika ga je nagradila ovacijama, gromoglasnim aplauzima i na koncu nije ga puštala sa pozornice.

Svi su ostali oduševljeni njegovom energijom, izvrsnim stageom, scenografijom. Uz izvrstan bend Gibonni je pjevao preko dva i pol sata. Kao i u svim gradovima , u sklopu Toleranca tour 2010, Gibonniju se na koncertu pridružio Urban koji se prvo predstavio svojom pjesmom ”Budi moja voda”, a kasnije je sa Gibom otpjevao veliki hit ’Posoljeni zrak i razlivena tinta’.

Definitivno jedan od vrhunaca večeri bio je kada su Gibonnijevi gosti - Damir Urban, Maya Azucena , Rashida, te američki raper Master Ace briljirali u naslovnoj pjesmi platinstog albuma ’Toleranca’ . U želji da ostvari što bolji kontakt sa publikom dobar dio koncerta Gibo je proveo pjevajući iz partera i tribina dvorane, te je time priuštio svima još jedan trenutak za pamćenje.

Objavljeno 25.07.2010.

Vremeplov

Po meni, jedna od osnovnih zadaća umjetnosti je, osim interpretacije svijeta koji nas okružuje, to da ostaviš nekakav trag u prostoru i vremenu - trag u beskraju.
Markovski, intervju za RiRock.com