Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Danas počinje ”Rock u ravnici”

Danas počinje ”Rock u ravnici”Od četvrtka, 20. kolovoza, do subote, 22. kolovoza, na izletištu Sopotu u blizini Vinkovaca održat će se prvi vinkovački Open Air Festival ”Rock u ravnici”, a u tri dana nastupit će 15 hrvatskih rock-skupina, potvrdila je Biljana Pavlović, glavna urednica Vinkovačke televizije, medijske kuće koja, uz pokroviteljstvo grada Vinkovaca, organizira taj trodnevni glazbeni događaj.

U četvrtak navečer nastupaju ”Septica”, ”Kawasaki 3P”, ”Sheintans”, ”The Karambol” i ”Van Programa”. Petak je rezerviran za popularne ”Majke” te ”Messerschmitt”, ”Ruiz”, ”Dosh Lee” i ”Punčke”, a u subotu se očekuje koncert najpopularnijih hrvatskih rockera ”Hladnog piva” te grupa ”One Piece Puzzle”, ”Bud Spencer”, ”The Orange Strips” i ”Thee Knuckleheads”.

Koncerti počinju u 20 sati, a trajat će do dva sata poslije ponoći.

Oko pola kilometra od izletišta Sopota bit će PIK-ov stan, besplatni kamp za sve posjetitelje koji su kupili ulaznice za sve tri večeri.

Organiziran je i besplatni prijevoz autobusima od vinkovačkoga gradskog središta do Sopota i natrag od 19 sati do tri sata ujutro svake koncertne večeri.

Program je upotpunjen i dnevnim aktivnostima.

Likovna radionica održavat će se na PIK-ovu stanu, a kroz tehnike crtanja zainteresirane će voditi akademski slikar Marko Šošić. Arheološka radionica održavat će se na arheološkome lokalitetu Sopotu, vodit će je arheolog vinkovačkoga Gradskog muzeja Hrvoje Vulić, a zainteresirani mogu naučiti izrađivati kameno oruđe kakvo su Sopoćani rabili prije 7000 godina.

Udruga vinkovačke alternativne mladeži ”MUVKA” u velikom šatoru postavljenom na izletištu Sopotu tijekom dana će organizirati druženja s akustičnom gitarom, performanse i druge aktivnosti.

Za sve posjetitelje ”Rocka u ravnici” koji na koncerte dolaze vlakom Hrvatske željeznice na vozne karte daju popust od 40 posto koji mogu ostvariti tako da s ovjerenom ulaznicom za koncerte na željezničkoj blagajni zatraže povrat novca.

Objavljeno 20.08.2009.

Vremeplov

Svjestan sam toga da svaki čovjek ima dvije grupe neprijatelja, u jednu spadaju pravi prijatelji a u drugu krivi prijatelji...
Predrag Kraljević Kralj (Termiti), intervju za RiRock.com