Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Danas počinje ”Rock u ravnici”

Danas počinje ”Rock u ravnici”Od četvrtka, 20. kolovoza, do subote, 22. kolovoza, na izletištu Sopotu u blizini Vinkovaca održat će se prvi vinkovački Open Air Festival ”Rock u ravnici”, a u tri dana nastupit će 15 hrvatskih rock-skupina, potvrdila je Biljana Pavlović, glavna urednica Vinkovačke televizije, medijske kuće koja, uz pokroviteljstvo grada Vinkovaca, organizira taj trodnevni glazbeni događaj.

U četvrtak navečer nastupaju ”Septica”, ”Kawasaki 3P”, ”Sheintans”, ”The Karambol” i ”Van Programa”. Petak je rezerviran za popularne ”Majke” te ”Messerschmitt”, ”Ruiz”, ”Dosh Lee” i ”Punčke”, a u subotu se očekuje koncert najpopularnijih hrvatskih rockera ”Hladnog piva” te grupa ”One Piece Puzzle”, ”Bud Spencer”, ”The Orange Strips” i ”Thee Knuckleheads”.

Koncerti počinju u 20 sati, a trajat će do dva sata poslije ponoći.

Oko pola kilometra od izletišta Sopota bit će PIK-ov stan, besplatni kamp za sve posjetitelje koji su kupili ulaznice za sve tri večeri.

Organiziran je i besplatni prijevoz autobusima od vinkovačkoga gradskog središta do Sopota i natrag od 19 sati do tri sata ujutro svake koncertne večeri.

Program je upotpunjen i dnevnim aktivnostima.

Likovna radionica održavat će se na PIK-ovu stanu, a kroz tehnike crtanja zainteresirane će voditi akademski slikar Marko Šošić. Arheološka radionica održavat će se na arheološkome lokalitetu Sopotu, vodit će je arheolog vinkovačkoga Gradskog muzeja Hrvoje Vulić, a zainteresirani mogu naučiti izrađivati kameno oruđe kakvo su Sopoćani rabili prije 7000 godina.

Udruga vinkovačke alternativne mladeži ”MUVKA” u velikom šatoru postavljenom na izletištu Sopotu tijekom dana će organizirati druženja s akustičnom gitarom, performanse i druge aktivnosti.

Za sve posjetitelje ”Rocka u ravnici” koji na koncerte dolaze vlakom Hrvatske željeznice na vozne karte daju popust od 40 posto koji mogu ostvariti tako da s ovjerenom ulaznicom za koncerte na željezničkoj blagajni zatraže povrat novca.

Objavljeno 20.08.2009.

Vremeplov

Ako odustanem od nečega za mene je to znak da je tu nešto stvarno pogrešno.
Billy Corgan (Smashing Pumpkins)