Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dani multimedije u Profilu, do 23. veljače

Od 13. do 23. veljače u Profil multimedijalnim knjižarama (Zagreb-Rijeka-Split) održat će se četvrtu godinu zaredom Dani multimedije
Dani multimedije zamišljeni su i realizirani kao spoj autorskog sajma i festivala, pri čemu je naglasak na predstavljanju pojedinačnih djela i autora te promicanju glazbene i filmske kulture u Hrvatskoj.

Na Danima multimedije ove godine očekuje se više od 50 događanja - prezentacija, live nastupa i promocija multimedijalnih sadržaja.

Zanimljivo je primijetiti da će se ove godine Dani multimedije održavati prvi put u svim trima Profilovim multimedijalnim knjižarama, odnosno osim u Profil Megastoreu u Zagrebu, i u Profil Superstoreima u Splitu i Rijeci.

Cilj je ovog projekta prije svega promocija autora i sadržaja zanimljivih široj javnosti te razvijanje interesa publike za recentna glazbena i filmska kretanja u Hrvatskoj.

Ovogodišnji sajam se produžio i na Profilove podružnice u Splitu (Dječaci, Luky, Gego i Picigin Band) i Rijeci (Marko Tolja, Šajeta, Atmospheric, GodName), te će tamo isto biti nekoliko zanimljivih gostovanja. Otvaranje ovogodišnjih Dana Multimedije pripalo je Elementalu koji je u srijedu 13. veljače u Rijeci otvorio Dane predstavljajući tek objavljeni album ”Pod pritiskom”. Tokom desetak dana u Profilu će se izredati sva sila izvođača Aquarius Recordsa, Menarta, Dancing Beara, Dallasa. Spominjemo samo neke: Kraljevi ulice, Laka, Đana Šegon, Svadbas, Marija Husar, ManDrill, Buđenje, Ante Cash, Stampedo, i mnogi drugi...

Objavljeno 13.02.2008.

Vremeplov

Život bez glazbe bio bi velika pogreška.
Friedrich Nietzsche