Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dani multimedije u Profilu, do 23. veljače

Od 13. do 23. veljače u Profil multimedijalnim knjižarama (Zagreb-Rijeka-Split) održat će se četvrtu godinu zaredom Dani multimedije
Dani multimedije zamišljeni su i realizirani kao spoj autorskog sajma i festivala, pri čemu je naglasak na predstavljanju pojedinačnih djela i autora te promicanju glazbene i filmske kulture u Hrvatskoj.

Na Danima multimedije ove godine očekuje se više od 50 događanja - prezentacija, live nastupa i promocija multimedijalnih sadržaja.

Zanimljivo je primijetiti da će se ove godine Dani multimedije održavati prvi put u svim trima Profilovim multimedijalnim knjižarama, odnosno osim u Profil Megastoreu u Zagrebu, i u Profil Superstoreima u Splitu i Rijeci.

Cilj je ovog projekta prije svega promocija autora i sadržaja zanimljivih široj javnosti te razvijanje interesa publike za recentna glazbena i filmska kretanja u Hrvatskoj.

Ovogodišnji sajam se produžio i na Profilove podružnice u Splitu (Dječaci, Luky, Gego i Picigin Band) i Rijeci (Marko Tolja, Šajeta, Atmospheric, GodName), te će tamo isto biti nekoliko zanimljivih gostovanja. Otvaranje ovogodišnjih Dana Multimedije pripalo je Elementalu koji je u srijedu 13. veljače u Rijeci otvorio Dane predstavljajući tek objavljeni album ”Pod pritiskom”. Tokom desetak dana u Profilu će se izredati sva sila izvođača Aquarius Recordsa, Menarta, Dancing Beara, Dallasa. Spominjemo samo neke: Kraljevi ulice, Laka, Đana Šegon, Svadbas, Marija Husar, ManDrill, Buđenje, Ante Cash, Stampedo, i mnogi drugi...

Objavljeno 13.02.2008.

Vremeplov

Vrlo sam sretan, zadovoljan sam životom zato što me iskustvo dovelo do toga da radim ono što želim raditi. Ne žalim za ničim. Sam sam sebe obrazovao. Škola mi je bila dosadna.
Van Morrison