Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

David Gray planira dva diskografska izdanja

Prvo od njih bit će nova kompilacija svih singlova, koja pod jednostavnim nazivom ’Greatest Hits’ izlazi 12. studenog. Drugo ovogodišnje izdanje ovog cijenjenog britanskog kantautora bit će album rijetkih obrada izvođenih uživo tijekom njegovih dosadašnjih turneja od 2001. do 2007. godine. Taj album nosit će naziv ’A Thousand Miles Behind’ i među 12 live pjesama uključuje primjerice tri obrade Boba Dylana ’To Ramona’, ’One Too Many Mornings’ i ’Buckets Of Rain ili dvije obrade Brucea Springsteena ’Mansion On The Hill’ i ’Streets Of Philadelphia’, kao i obrade Randya Newmana, Barrya Gibba, Johnnya Casha i drugih.
Ovaj album već je ponuđen kao ’download’ na Grayevoj web stranici, dok se CD izdanje albuma očekuje u listopadu. Posljednji studijski album ’Life in Slow Motion’ David Gray je objavio u rujnu 2005. i on je, jednako kao i njegovi predhodnici, osvojio prvo mjesto britanske top liste.

Objavljeno 24.09.2007.

Vremeplov

To je laž da se ratovi vode u ime boga. Možda tako izgleda, ali uvijek iza toga stoje interesi otđjeni od ljudi. Politika velikih sila ili nešto slicno.


John Mclaughlin