Top singlovi

  1. David Bowie - The Stars (Are Out Tonight)
  2. Depeche Mode -Soothe My Soul
  3. Zaz - On Ira
  4. Mark Knopfler - Privateering
  5. My Buddy Moose - Shine! Shine! Shine!
  6. Muse - Panic Station
  7. Queens Of The Stone Age - I Appear Missing
  8. Lana Del Ray - Young And Beautiful
  9. Thirty Seconds To Mars - Up In The Air
  10. Bullet For My Valentine - P.O.W.

Top album

David Bowie – The Next Day

dvd preporuka

Iron Maiden - "Maiden England Tour"

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Deicide po drugi put u Zagrebu!

Deicide po drugi put u Zagrebu!Grupa Deicide je već više od dvadeset godina predvodnik death metal scene te je tijekom postojanja stekla status ne samo jednog od najznačajnijih, već i jednog od najprodavanijih death metal bendova svih vremena.

Njihova duga karijera bila je prepuna kontroverznih momenata (prijetnje smrću, zabrana nastupa…), a nedavno je veliku pažnju mainstream medija dobio podatak da je upravo njihovu glazbu američka vojska najčešće koristila kao metodu mučenja ratnih zarobljenika u Iraku.

Iako su u Zagrebu već svirali 2007., zbog tadašnjeg izostanka (obiteljski problemi) kultnog frontmena Glena Bentona, mnogi će tek ovaj nadolazeći nastup koji će se održati 25.05. u zagrebačkom klubu Močvara smatrati pravim premijernim Deicide koncertom u Hrvatskoj.

A ovaj put je sigurno da će ovaj karizmatični i kultni frontmen predvoditi razornu death metal mašinu svima znanu kao Deicide. S obzirom da se uskoro očekuje i izlazak novog albuma, ovaj će koncert biti ekskluzivna prilika da čujemo i neke od budućih death metal bombi, a naravno da će svoje mjesto naći i najlegendarnije death metal himne svih vremena.

Atmosferu će zagrijati domaće snage Mass Hypnosis i Excuse for Pain koji će predstavljati svoje netom objavljene albume.

Upad u pretprodaji: 120kn, na dan koncerta na blagajni kluba: 140kn. Prvih 50 karata u Planet Musicu možete kupiti po specijalnoj cijeni od samo 99kn.

Pretprodajna mjesta: Klub Močvara, Trnjanski nasip bb; Planet Music, Ilica 37.

Vrata se otvaraju u 20:00, a koncert počinje u 20:30.

Objavljeno 23.05.2010.

Vremeplov

Sami oblikujete svoju sudbinu.
Chet Atkins