Top singlovi

  1. David Bowie - The Stars (Are Out Tonight)
  2. Depeche Mode -Soothe My Soul
  3. Zaz - On Ira
  4. Mark Knopfler - Privateering
  5. My Buddy Moose - Shine! Shine! Shine!
  6. Muse - Panic Station
  7. Queens Of The Stone Age - I Appear Missing
  8. Lana Del Ray - Young And Beautiful
  9. Thirty Seconds To Mars - Up In The Air
  10. Bullet For My Valentine - P.O.W.

Top album

David Bowie – The Next Day

dvd preporuka

Iron Maiden - "Maiden England Tour"

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Deicide po drugi put u Zagrebu!

Deicide po drugi put u Zagrebu!Grupa Deicide je već više od dvadeset godina predvodnik death metal scene te je tijekom postojanja stekla status ne samo jednog od najznačajnijih, već i jednog od najprodavanijih death metal bendova svih vremena.

Njihova duga karijera bila je prepuna kontroverznih momenata (prijetnje smrću, zabrana nastupa…), a nedavno je veliku pažnju mainstream medija dobio podatak da je upravo njihovu glazbu američka vojska najčešće koristila kao metodu mučenja ratnih zarobljenika u Iraku.

Iako su u Zagrebu već svirali 2007., zbog tadašnjeg izostanka (obiteljski problemi) kultnog frontmena Glena Bentona, mnogi će tek ovaj nadolazeći nastup koji će se održati 25.05. u zagrebačkom klubu Močvara smatrati pravim premijernim Deicide koncertom u Hrvatskoj.

A ovaj put je sigurno da će ovaj karizmatični i kultni frontmen predvoditi razornu death metal mašinu svima znanu kao Deicide. S obzirom da se uskoro očekuje i izlazak novog albuma, ovaj će koncert biti ekskluzivna prilika da čujemo i neke od budućih death metal bombi, a naravno da će svoje mjesto naći i najlegendarnije death metal himne svih vremena.

Atmosferu će zagrijati domaće snage Mass Hypnosis i Excuse for Pain koji će predstavljati svoje netom objavljene albume.

Upad u pretprodaji: 120kn, na dan koncerta na blagajni kluba: 140kn. Prvih 50 karata u Planet Musicu možete kupiti po specijalnoj cijeni od samo 99kn.

Pretprodajna mjesta: Klub Močvara, Trnjanski nasip bb; Planet Music, Ilica 37.

Vrata se otvaraju u 20:00, a koncert počinje u 20:30.

Objavljeno 23.05.2010.

Vremeplov

Imao sam sreću što sam puno bio uz svoju djecu. Pretpostavljam da sam mogao nastaviti raditi, ali dobio sam ih sa 47 godina. Imate samo jednu priliku za vidjeti razvoj svoje djece. Izabrao sam raditi od kuće kako bih ih mogao gledati.
Bob Seger