Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Depeche Mode - ”Sounds Of The Universe”

Depeche Mode - ”Sounds Of The Universe”Skupina Depeche Mode objavila je detalje vezane uz svoj novi album ranije najavljen za ovu godinu. Album će se zvati ”Sounds Of The Universe”, te je njegovo objavljivanje predviđeno za 20. travanj. Najavni singl nosi naziv ”Wrong”.

Album ”Sounds Of The Universe” sniman je u Santa Barbari i New Yorku uz pomoć relativno zastarjele opreme poput analognih sythesisera i ritam mašina, kako bi uskladili zvuk sa retro-futurističkim aranžmanima novih pjesama.

Kao i na albumu ”Playing The Angel” i ”Sounds Of The Universe” donosi autorske pjesme glavnog autora Martina Gorea i Davea Gahana. Producent albuma je Benm Hillierom poznat po suradnji s grupama Blur, Doves, Elbow.

Depeche Mode svoj će novi album promovirati na najavljenoj ”Tour Of The Universe” svjetskoj turneji, koja 10. svibnja kreće iz Tel Aviva, a mi ćemo ih ponovo imati priliku pogledati u Zagrebu, 21. svibnja.

Objavljeno 26.01.2009.

Vremeplov

Odlaskom u Pariz sam prekinuo dosta automatskih nizova stvari, doveo u pitanje dosta toga što mi se činilo samo po sebi razumljivim i našao se u situacijama koje me, da sam ostao, ne bi zadesile.
Darko Rundek, intervju za RiRock.com