Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Depeche Mode u svibnju 2008. dolaze u Zagreb

Depeche Mode u svibnju 2008. dolaze u ZagrebDave Gahan, Martin Core i Andy Fletcher iz skupine Depeche Mode objavili su popis gradova za predstojeću turneju nazvanu ’’Tour Of The Universe 2009’’.

Multimedijalna press konferencija je održana jučer na Olimpijskom stadionu u Berlinu. Korištenjem online video linka mogli su je uživo pratiti fanovi iz cijelog svijeta, a i mi smo isto učinili putem njihove web stranice www.depechemode.com.

Bend trenutno u New Yorku dovršava svoj novi, 12-ti po redu studijski album u svojoj iznimno uspješnoj i 28 godina dugoj karijeri ovjenčanoj sa 75 milijuna prodanih ploča. Album će objaviti u travnju slijedeće godine.

Prvu stadionsku turneju, na kojoj se očekuje 1,3 milijuna posjetitelja, Depeche Mode započinju 10. svibnja u Izraelu, a posjetit će 28 gradova u 22 zemlje, uključujući ponovo i Hrvatsku. Nastup u zagrebačkoj Areni koja se gradi za potrebe Svjetskog rukometnog prvenstva predviđen je za 21. svibnja i to u sklopu Tuborg Green Festa. Turneja završava u Portu na Superbock Super Rock festivalu 11. lipnja.

’’Tour Of The Universe 2009’’ zasigurno je jedan od vrhunaca koncertne ponude u Hrvatskoj slijedeće godine, svi se sjećamo njihovih odličnih nastupa u Zagrebu 2001. i posebice 2006. godine kada su svirali u rasprodanoj velikoj dvorani Doma sportova. Kako je nastup Depeche Modea popraćen sponzorski cijena ulaznice će biti nešto jeftinija nego li kada su posljednji puta nastupali u Zagrebu najavljuje organizator Lupa Promotion.

Objavljeno 07.10.2008.

Vremeplov

Previše ljudi je okupirano pop muzikom. Pozicija rock’n’rolla u našoj subkulturi postala je previše znacčajna, naročito u traganju za filozofskim sadržajem.
Mick Jagger (krajem 70-ih prošlog stoljeća)