Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Deset rockumentaraca na ovogodišnjem Art & Musicu

Deset rockumentaraca na ovogodišnjem Art & MusicuTijekom revije rock dokumentaraca pod nazivom ’’Rockumentary Groove’’ bit će prikazano deset filmova. Revija će se održati od 6. do 9. travnja u kinu Valli. Reviju će otvoriti film ’’Loud Quiet Loud’’ o grupi Pixies, a bit će prikazani i filmovi ’’Gogol Bordello non-stop’’, te ’’Sleeping Nights Awake’’ o Sonic Youthu.

Film ’’ostPUNK! / too much future’’ govori o punk pokretu koji se razvijao za vrijeme komunističke vladavine u bivšoj Demokratskoj Republici Njemačkoj. ’’Queens of Sound’’ bavi se zapostavljenom temom – ženama u reggaeu i dancehall glazbi na Jamajci. O ženskoj perspektivi u popularnoj glazbi govori i ’’Girls Rock’’ o rock’n’roll kampu za cure od 8 do 18 godina u kojima se uče da je u redu ’’znojiti se poput svinje, vikati i zavijati sa svojim instrumentima i tome se potpuno prepustiti, odnosno biti ono što jesi’’.

’’On Tour With Neubauten.org’’ govori o legendarnoj njemačkoj grupi ’’Einstürzende Neubauten’’, dok se ’’Democracy in Dakar’’ bavi glazbom, točnije hip-hopom, ali i politikom u Senegalu, također u sklopu revije biti će prikazani i filmovi o tzv. one man« bendovima, odnosno ’’grupama od jednog čovjeka’’ – ’’One Man in the Band’’ te ’’Slide Guitar Ride’’.

Objavljeno 21.03.2009.

Vremeplov

Izlazimo iz jednog nasilnog razdoblja u kojem su dominirale materijalističke vrijednosti i manipuliranje ljudskim životima zbog tzv. Viših ciljeva, a ustvari interesa različitih elita i ulazimo u doba u kojem će prevladavati duhovnost, tolerancija i nematerijalne vrijednosti.
Saša Antić (TBF), intervju za RiRock.com