Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Desetodnevni United festival u Labinu krajem srpnja

Desetodnevni United festival u Labinu krajem srpnjaIstra Rock Festival i Summer Festival te dio Labin Art Republike od ove godine spajaju se u veliki United festival koji će se od 18. do 28. srpnja održati na Dubrovi u Labinu. Festival donosi jedinstvenu fuziju rock, alternativne i elektroničke glazbe namijenjenu najširoj publici, i to po principu za svakog ponešto.

Tijekom desetodnevnog United Festivala, prvi vikend, od 18. do 19. srpnja, namijenjen je Istra Rock Festivalu, a zadnji, od 25. do 26. srpnja, elektronskom Summer Festivalu.

Jedno od glavnih imena na elektronskom dijelu festivala je britanski dvojac Phats & Small s pjevačem Big Benom, kojima će to biti prvi koncertni nastup u Hrvatskoj. Po prvi put u Hrvatskoj nastupit će i Josh Gabriel iz dvojca Gabriel and Dresden.

Velika imena dolaze i na 2. Istra Rock Festival. Najzanimljiviji među njima svakako je Ky-Mani Marley. Riječ je o reggae glazbeniku s Jamajke i sinu legendarnog Boba Marleya, koji je karijeru započeo 1996. albumom ’Like Father Like Son’ na kojem je obradio neke od očevih pjesama. Tu su još i TBF, Vatra, Darko Rundek i drugi.

Objavljeno 18.07.2008.

Vremeplov

O Milesu Davisu se ne bi smijelo kazati išta loše jer je učinio nevjerovatne stvari i njegov doprinos modernoj muzici je ogroman.
John Mclaughlin