Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dino Dvornik preminuo od lijekova

Dino Dvornik preminuo od lijekovaDino Dvornik je preminuo od kombinacije lijekova, točnije antidepresiva, metadona i lijekova protiv bolova, pokazao je toksikološki nalaz sa Zavoda za sudsku medicinu u Zagrebu koji je danas objavila njegova obitelj.

Pionir hrvatskog funka preminuo je 7. rujna u svom stanu u zagrebačkom naselju Oranice s nedavno navršene 44 godine života zbog komplikacija pri funkcioniranju dišnih puteva uzrovanih kemijskim sastavom legalnih lijekova.

Posljednji ispraćaj Dina Dvornika održan tri dana kasnije u zagrebačkom Krematoriju bio je prema njegovoj želji - uz glasnu glazbu i bez crne odjeće - vjerojatno ”najveseliji”, a svakako najglasniji.

Objavljeno 02.10.2008.

Vremeplov

Kad kažem ”Ri-rock”, ne mislim samo na glazbeni izričaj riječke scene osamdesetih (Termiti, Paraf, Let 2-3, Laufer, Grad, Grč, Fit... ), nego i na sve ono što je tomu prethodilo, išlo uz to i slijedilo. Mislim na hrpu jednokratnih bandova koji su vježbali u garažama i šupama od Kraljevice do Mošćenićke Drage i opijali se jeftinim vinom na nekom od lokalnih ”jogova”, mislim također na večernja okupljanja na Kontu i život oko Palacha. Mislim na iskrene i naivne mladenačke snove o demo-snimkama, albumima, samostalnim koncertima, svjetskim turnejama.
Bekim Sejranović, književnik