Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dino Dvornik Tribute Band

Dino Dvornik Tribute BandDino Dvornik Tribute Band je pokrenut na inicijativu članova banda i Danijele Dvornik, supruge legende hrvatske glazbe Dina Dvornika u želji da njegov glazbeni opus i dalje živi u svom najprivlačnijem obliku, na koncertnim pozornicama.

Ovaj band je sastavljen od hrvatskih glazbenika koji su u raznim periodima i u raznim formacijama intenzivno surađivali na koncertima i studijskim projektima prerano preminulog hrvatskog kralja funka. Tako u ovom kvintetu svira jedan od najboljih hrvatskih bubnjara Damir Šomen, koji je svirao s Dinom u najslavnijim danima Songkillersa te je s njima snimio i kultni album, ”Live in Munchen.

Bas gitaru svira Alen Svetopetrić, jedan od naših ponajboljih basista, višestruki dobitnik nagrade Status, koji je inače stalni član televizijskog Studio10 banda, Novih Fosila i The Bastardza, a u svojoj je karijerti suradjivao sa svim relevantnim imenima na hrvatskoj glazbenoj sceni. S Dinom Dvornikom suradjivao je na nekoliko albuma i mnogim koncertima. Klavijature u Dino Dvornik Tribute Bandu svira Dinov stari suradnik iz vremena albuma ”Live in Munchen”, Gojko Tomljanović, koji je zapažene rezultate ostvario u suradnji na Dinovim velikim hitovima Afrika, Žigolo i mnogim drugim. Osim s Dinom, Gojko je dugogodišnji suradnik Josipe Lisac i The Bastardza. Gitarist ovog banda je Zoran Jaeger Jex, takodjer dugogodišnji suradnik Dina Dvornika, inače utemeljitelj, kompozitor i gitarist Bastardza. Dobitnik je 4 nagrade Porin, a nominiran je za nagradu Status za najboljeg gitaristu 2007. godine.

Gore navedena četvorka također je snimila i Dinov posljednji studijski album ”Pandorina kutija”. Vokalni solist ovog projekta je Mario Huljev, jedna od najbrže rastućih pjevačkih zvijezda u nas, za kojeg i publika i struka imaju samo riječi pohvale, a i sam Dino Dvornik bio je oduševljen Mariovim vokalnim sposobnostima. Dino Dvornik Tribute Band izvodi sve Dinove velike hitove i izuzetna autorska kvaliteta tih pjesama kao i neosporne vrhunske izvođačke kvalitete ovog banda, garancija su za izuzetan glazbeni doživljaj i funky party u stilu neponovljivog Dina Dvornika. Na velikom Tribute to Dino i Boris Dvornik koncertu u Splitu, 09. 07. 2009. godine na Bačvicama, ovaj je sastav svirao Dinove velike, a u pripremi je i album i DVD sa tog koncerta. Dino Dvornik Tribute Band nastupa u Zadru u klubu Arsenal, u petak 16. listopada, a u najavi je i veliki koncert u prosincu u zagrebačkoj Tvornici.

Objavljeno 16.10.2009.

Vremeplov

Svatko može napraviti nešto loše ali rijetki mogu nešto stvarno dobro.
Paul Simon