Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Djeca leptiri vas zovu!

Djeca leptiri vas zovu!U KD V. Lisinski, u Zagrebu, 25. studenog 2009. godine, održat će se humanitarni gala koncert za udrugu Debra – Djeca leptiri, na kojem će nastupiti poznati hrvatski tenor Ivo Gamulin Gianni i njegova gošća talijanska mega-zvijezda Anna Oxa, uz pratnju Revijskog orkestra Zagrebačke filharmonije, pod dirigentskom palicom Alana Bjelinskog.

Na pozornici velike dvorane, pridružit će im se Ivana Husar – Mlinac, Luciano Batinić i zbor Cantores Sancti Marci. Režiju koncerta potpisuje Krešimir Dolenčić, medijski promotori ovog projekta su Danijela Trbović, Duško Ćurlić i Branka Bebić-Krstulović, a sredstva prikupljena na koncertu bit će donirana udruzi Debra.

Debra, društvo oboljelih od bulozne epidermolize, rijetke i neizlječive bolesti kože, osnovano je 1996. godine s ciljem povezivanja obitelji oboljelih od bulozne epidermolize.

Prikupljena sredstva koristit će se kao početni kapital za izgradnju međunarodnog rehabilitacijskog centra za oboljele od bulozne epidermolize, kakav do sad ne postoji, a predstavljao bi golemu pomoć i bar malo olakšanje svakodnevnih životnih tegoba oboljelih od ove neizlječive bolesti.
Objavljeno 22.11.2009.

Vremeplov

Uživao sam u svom životu dok nisam imao ništa… sviđa mi se ideja da budem sretan sa sobom.
Joey Ramone