Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Djeca leptiri vas zovu!

Djeca leptiri vas zovu!U KD V. Lisinski, u Zagrebu, 25. studenog 2009. godine, održat će se humanitarni gala koncert za udrugu Debra – Djeca leptiri, na kojem će nastupiti poznati hrvatski tenor Ivo Gamulin Gianni i njegova gošća talijanska mega-zvijezda Anna Oxa, uz pratnju Revijskog orkestra Zagrebačke filharmonije, pod dirigentskom palicom Alana Bjelinskog.

Na pozornici velike dvorane, pridružit će im se Ivana Husar – Mlinac, Luciano Batinić i zbor Cantores Sancti Marci. Režiju koncerta potpisuje Krešimir Dolenčić, medijski promotori ovog projekta su Danijela Trbović, Duško Ćurlić i Branka Bebić-Krstulović, a sredstva prikupljena na koncertu bit će donirana udruzi Debra.

Debra, društvo oboljelih od bulozne epidermolize, rijetke i neizlječive bolesti kože, osnovano je 1996. godine s ciljem povezivanja obitelji oboljelih od bulozne epidermolize.

Prikupljena sredstva koristit će se kao početni kapital za izgradnju međunarodnog rehabilitacijskog centra za oboljele od bulozne epidermolize, kakav do sad ne postoji, a predstavljao bi golemu pomoć i bar malo olakšanje svakodnevnih životnih tegoba oboljelih od ove neizlječive bolesti.
Objavljeno 22.11.2009.

Vremeplov

Nisam nikad bio član ikojeg benda ili nečiji menadžer, uvijek sam bio tek osoba iz publike, što će reći bez potrebe da bilo komu iz krivih razloga pridajem ili odričem važnost. OK, i iz publike se može pogriješiti, ali barem ne u lošoj namjeri.
Velid Đekić (Riječki publicist), intervju za RiRock.com