Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dječaci snimili spot za četvrti singl ”H323”

Dječaci snimili spot za četvrti singl ”H323”Četvrti singl zagrebačko splitskog kolektiva Dječaci pjesma je ”H323” kojom su najavili debi album ”Drama” objavljen za koprodukciju etiketa DOP Records i Menart čiji komercijalni rezultati prodaje CD-a a poglavito mp3 i Internet kupnje govore u prilog apsolutnom hit albumu.

Singl već neko vrijeme vlada eterom domaćih radio postaja. Kao i za prvi video za singl ”Kralj Ribara”, drugi ”Kamiondžije”, treći ”Meko sranje” Dječaci su realizirali izvrstan video spot čiju ćete premijeru pogledati uskoro na jednoj od nacionalnih TV postaja, na njihovom web siteu [url=http://www.djecaci.net|][/url], dan nakon toga na You Tubeu i My Spaceu.

Prva javna promocija i projekcija ”H323” videa održat će se ove subote 31. siječnja u Splitu u klubu Hot Tuna. Ideja za novi spot potekla je od Danijel Simona, dok je snimatelj Milan Latković. Režiju, montažu, digitalnu obradu te postprodukciju potpisuju Milan Latković i Danijel Simon.

Redatelj video spota i član Dječaka Danijel Simon odaslao je vrisak o video spotu: ”H323, međuplanetarno prepoznata i patentirana kemijska formula za audio otrov, dobila je svoju jednako otrovnu vizualnu pratnju. Ovaj vizualni otrov ekstraktirali smo punih mjesec dana iz njegovog audio ekvivalenta, u našem podzemnom laboratoriju, u najvećoj tajnosti. Stvorili smo jedinstvenu supstancu kojom ćemo, nadamo se, spasiti naš medijski svemir od svih
beživotnih i bezdušnih zvjezdica koje ga zagađuju, pa i od nas samih. Želimo svima čišći i ljepši svemir.”

Objavljeno 02.02.2009.

Vremeplov

Još od 1980. i 1981. su mi izmišljali izjave. Pola stvari je bilo izmišljeno i onda digneš ruke od toga. Ne želim više ništa objašnjavati…
Branimir Johnny Štulić