Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dođite na Lucky Funeral!

Dođite na Lucky Funeral!U srijedu 31. 03. 2010. u AKC Medika u Zagrebu nastupiti će grupa Lucky Funeral, kao podrška nastupiti će i zagrebački bendovi Duskburn i Drama.

Lucky Funeral [sludge n’ roll]
Bend je oformljen nakon raspada Under-Y-Covers, Caterpillar te zajedno sa Mikeom iz Bone to Rust. Sa prijašnjim iskustvom iz prošlih bendova sa underground ’’stoner/metal’’ scene i kreativno raspoloženi, iz istih stopa krenuli su u stvaranje novih pjesama.

Iz tog početnog razdoblja proizašao je njihov prvi demo, naslovljen ”Oblation”. Samo 100 numeriranih kopija je izdano mjesec dana kasnije. Zbog ograničenog broja kopija demo je bio rasprodan u samo 4 dana.
Odlični dojmovi sa prvih live nastupa benda u jesen 2007. bili su potvrda da su spremni za snimanje prvog pravog albuma. Prije toga su se dogovorili sa Trailblazer Records da će im oni izdati prvi album.

Nakon nekoliko live nastupa i mnogih sati provedenih u studiju, njihov prvi CD ”Lucky Funeral” pušten je u prodaju. Nakon toga, tokom travnja 2008. bend je održao dvanaest koncerata diljem Grčke radi promocije svog novog CDa.

Sad se zna da su Lucky Funeral mrtvi ozbiljni na stage-u, ostavljaju najbolji mogući dojam, pošto se uvijek trude biti što bolji i pobrati dobre kritike. To je glavni razlog što je najveći dio izdanja bio rasprodan svega dva mjeseca nakon objavljivanja njihovog prvijenca.

Također su zadobili interes slušatelja i preko velike bare (internet se isplati); bend se dogovorio sa britanskom agencijom SLW Promotions za promociju u britanskim medijima te dogovorio turneju po Velikoj Britaniji, ne bi li i globalno promovirali album. Jedna od pjesama će biti uključena u sljedećoj kompilaciji časopisa Fireworks UK.
Duskburn [sludge metal]
Bend je nastao 2006. god. u međi Pešćenice i Dubrave. Ispirirani scenom New Orleansa i Louisiane, koja je iz neimaštine i bijede izbacila jedne od najutjecajnijih sludge bendova, trude se stvoriti originalni recept sa dobro poznatim sastojcima.

2009.god. izdali su svoj treći album “Soldering The Seven Streams“ a tokom ožujka 2010. snimljen je i novi 3-track EP.


Drama [doom]
Doom metal sastav iz Zagreba koji postoji od 2004. godine i pjevaju na materinjem jeziku.Nakon prvog dema koji je postavljen na myspace, uslijedio je dugi period stvaranja pjesama obilježen napretkom u stilskom i aranžerskom aspektu.
Napokon zadovoljni konceptom, spremaju se snimiti svoj prvi album u skorije vrijeme.

Cijena karte : 30 kuna.

Objavljeno 10.03.2010.

Vremeplov

Rock nije karijera, posao ili hobi... to je životna energija.
The Edge (U2)