Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Događaji iz života grupe Coheed & Cambria

Grupa Coheed & Cambria u posljednjem tjednu listopada ove godine objavit će svoj novi studijski album. Ime je ’No World For Tomorrow’, a iz ove uvijek zanimljive i nepredvidive ekipe poručuju da će nove pjesme obilovati stilskim utjecajima izvođača kao što su Pink Floyd, Led Zeppelin, Clutch, Thin Lizzy, Iron Maiden, The Fall of Troy i David Bowie. Što se tiče tekstualnog segmenta nove kolekcije važno je napomenuti da će stihovi za većinu pjesama biti bitno drugačiji nego na njihovim prethodnim albumima.

Claudio Sanchez (vokali), Travis Stever (gitare), Mic Todd (bas gitara) i suradnici ovaj put su u tekstualnom dijelu svojeg izričaja pokušali biti, kako kažu, ’progresivniji i direktniji’, a stihovi sadrže priličnu dozu tema i događaja iz osobnog života. Popis pjesama je pred završetkom, a dvojbeno je uvrštenje još samo jedne pjesme. Prvi singl s albuma je ’The Running Free’, dok je pripadajući video spot u emitiranje diljem svijeta krenuo ovih dana.

Objavljeno 31.08.2007.

Vremeplov

Ljudi se ne bi trebali oslanjati na intervjue s glazbenicima kao da su stvarni. Većina njih je osakaćena, izmišljaju stvari u njima. To je, reklo bi se, izmišljena priča pisca ili izdavača.
Frank Black (The Pixies)