Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

”Dogodovštine” s posljednje svjetske turneje Oasisa

Da grupa Oasis ne posustaje, pokazuje činjenica da će uskoro objaviti pjesmu ’Lord Don’t Slow Me Down’ – ali samo u digitalnom obliku. Pjesma će biti objavljena kao najava istoimenog DVD izdanja koje predstavlja ’dogodovštine’ s njihove posljednje svjetske koncertne turneje kojom su promovirali posljednji studijski album ’Don’t Believe The Truth’. Noel Gallagher je izjavio ’da je oduševljen mogućnošću da se singl objavi samo digitalno’, a iz menadžmenta poručuju da ’novi studijski album grupe Oasis možemo očekivati u travnju ili svibnju 2008. godine’.

Grupa Oasis objavila je nedavno i ‘Best Of’ kompilaciju ‘Stop The Clocks’ s njihovih 18 velikih hitova. Uz dvostruki CD, u ovo izdanje kao dodatni materijali uključeni su DVD sa dokumentarnim filmom ‘Lord Don’t Slow Me Down’, snimljenim na turneji. Osim osnovnih informacija o grupi, dokumentarac sadrži snimke koje su snimljene tijekom listopada i studenog prošle godine, a prikazuje Oasis u backstageu te snimke s koncerata koje je grupa održala tijekom 2005. i 2006. godine.
Grupa Oasis definitivno je jedna od zagonetki svijeta showbussinesa - toliko omraženi, a opet toliko voljeni. Unatoč svojoj negativnoj slici u javnosti, Oasis su definitivno bend koji je obilježio početak 90-ih vrativši zvuk britanskog popa u modu. Više na www.oasisinet.com

Objavljeno 03.10.2007.

Vremeplov

Ja živim na selu sedam godina i mogu ti reći da sam se jako odmorio. To selo i život u njemu pruža mi dobar balans i kontru onom drugom životu, životu s Gustafima.
Edi Maružin (Gustafi)