Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

”Dogodovštine” s posljednje svjetske turneje Oasisa

Da grupa Oasis ne posustaje, pokazuje činjenica da će uskoro objaviti pjesmu ’Lord Don’t Slow Me Down’ – ali samo u digitalnom obliku. Pjesma će biti objavljena kao najava istoimenog DVD izdanja koje predstavlja ’dogodovštine’ s njihove posljednje svjetske koncertne turneje kojom su promovirali posljednji studijski album ’Don’t Believe The Truth’. Noel Gallagher je izjavio ’da je oduševljen mogućnošću da se singl objavi samo digitalno’, a iz menadžmenta poručuju da ’novi studijski album grupe Oasis možemo očekivati u travnju ili svibnju 2008. godine’.

Grupa Oasis objavila je nedavno i ‘Best Of’ kompilaciju ‘Stop The Clocks’ s njihovih 18 velikih hitova. Uz dvostruki CD, u ovo izdanje kao dodatni materijali uključeni su DVD sa dokumentarnim filmom ‘Lord Don’t Slow Me Down’, snimljenim na turneji. Osim osnovnih informacija o grupi, dokumentarac sadrži snimke koje su snimljene tijekom listopada i studenog prošle godine, a prikazuje Oasis u backstageu te snimke s koncerata koje je grupa održala tijekom 2005. i 2006. godine.
Grupa Oasis definitivno je jedna od zagonetki svijeta showbussinesa - toliko omraženi, a opet toliko voljeni. Unatoč svojoj negativnoj slici u javnosti, Oasis su definitivno bend koji je obilježio početak 90-ih vrativši zvuk britanskog popa u modu. Više na www.oasisinet.com

Objavljeno 03.10.2007.

Vremeplov

Nikada se nisam osvrtala unatrag sa žaljenjem. Nikada nisam mislila zašto nisam postala glumica ili zašto sam samo veslala za Johnom? Uvijek sam hodala uz njega, a on je uvijek podržavao sve što sam radila.
June Carter Cash