Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dogovorena suradnja Artic Monkeysa i Josha Hommea

Dogovorena suradnja Artic Monkeysa i Josha HommeaDečki iz banda The Artic Monkeys odlučili su kao producenta sljedećeg albuma uzeti frontmana grupe Queens Of The Stone Age, Josha Hommea. Novost je i ta da ce dosadašnji studio „Sheffield“ zamijeniti studijom „Rancho De La Luna“ u Kaliforniji.

Radi se o omiljenom Hommeovom studiju gdje je producirao i uratke matičnog banda te pjesme za Eagles of Death Metal, Marka Lanegana i PJ Harvey.

Homme je izjavio:“Mislim da žele isprobati nešto suprotno od onoga na što su naviknuli, a i dobro je mjesto za stvaranje glazbe.“

Sessioni u novom studiju mogli bi se naći na njihovom trećem albumu na kojem trenutno rade. Bubnjar Matt Helders nedavno je komentirao: „Svi u bandu smo oduševljeni Queensima. Kada smo svirali zajedno i doživjeli ih na live svirci u Teksasu prošle godine bilo je kao da nas je netko lupio nogom u stražnjicu…Pokazali su nam da možeš imati hit singlove a da budu glasni, pa i heavy. Puno je zabavnije svirati glasnu glazbu - jednostavno je tako.“

Objavljeno 04.09.2008.

Vremeplov

Kažu da živim brzim životom. Možda mi se samo sviđa brz način života. Ne bih ga se odrekao za ništa na svijetu. Neće trajati zauvijek, ali uspomene hoće.
Dennis Wilson (The Beach Boys)