Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

DORF otvara jesenski dio...

DORF otvara jesenski dio...Festival dokumentarnog rock filma – DORF otvara jesenski dio filmske sezone zanimljivim gostovanjima - nakon Beograda, u listopadu posjetitelji u Banja Luci, Vukovaru, te Kragujevcu imaju priliku pogledati DORF filmove.

U suradnji sa Omladinskim savjetom Banja Luke, organizirano je prvo predstavljanje u tom gradu, a koje će trajati 2 dana – 15.-16.10. gosti će od 18.00 sati u Domu omladine Banja Luka imati priliku pogledati 9 filmova, iz sva 4 dosadašnja DORF izdanja. Ulaz je naravno slobodan, a o svemu pogledajte više na stranicama kluba http://osbl.info/?p=1105

Već tradicionalno gostovanje u sklopu kultnog programa Petak u Ružički, dogodit će se 22.10. Vukovarskoj publici bit će prikazana 3 filma sa ovogodišnjeg DORFa + premijerno vukovarsko prikazivanje filma mlade SKIGovke „Dečko sa strane“.

Ulaz je naravno besplatan, a ako još niste bacili oko na sjajan program koji se petkom odigrava u Ružički – iskoristite ovaj povod, pratite program i počnite dolaziti u malo vukovarsko kino …

I na kraju mjeseca, uz pomoć NGO Millenium dobili smo priliku predstaviti se u Kragujevcu, na KRAF – Kragujevačkom Festivalu Antiratnog i Angažovanog Filma. Festival se organizira četvrti put, traje 10 dana, a 29.-30.10. će gosti imati priliku uživati u izboru 7 DORF filmova. Više informacija o samom festivalu potražite na www.millennium.org.rs .

Ujedno za studeni najavljujemo gostovanja u Novom Sadu i Skopju, a podsjećamo da je otvoren natječaj za jubilarni DORF 2011 (preuzmite prijavnicu na stranici Festivala)...Objavljeno 13.10.2010.

Vremeplov

Ne stvaram pirotehničke efekte. Sviram o frustracijama, strpljenju, bijesu... Glazba je ”produžetak” moje duše.
Dick Dale