Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

DORF otvara jesenski dio...

DORF otvara jesenski dio...Festival dokumentarnog rock filma – DORF otvara jesenski dio filmske sezone zanimljivim gostovanjima - nakon Beograda, u listopadu posjetitelji u Banja Luci, Vukovaru, te Kragujevcu imaju priliku pogledati DORF filmove.

U suradnji sa Omladinskim savjetom Banja Luke, organizirano je prvo predstavljanje u tom gradu, a koje će trajati 2 dana – 15.-16.10. gosti će od 18.00 sati u Domu omladine Banja Luka imati priliku pogledati 9 filmova, iz sva 4 dosadašnja DORF izdanja. Ulaz je naravno slobodan, a o svemu pogledajte više na stranicama kluba http://osbl.info/?p=1105

Već tradicionalno gostovanje u sklopu kultnog programa Petak u Ružički, dogodit će se 22.10. Vukovarskoj publici bit će prikazana 3 filma sa ovogodišnjeg DORFa + premijerno vukovarsko prikazivanje filma mlade SKIGovke „Dečko sa strane“.

Ulaz je naravno besplatan, a ako još niste bacili oko na sjajan program koji se petkom odigrava u Ružički – iskoristite ovaj povod, pratite program i počnite dolaziti u malo vukovarsko kino …

I na kraju mjeseca, uz pomoć NGO Millenium dobili smo priliku predstaviti se u Kragujevcu, na KRAF – Kragujevačkom Festivalu Antiratnog i Angažovanog Filma. Festival se organizira četvrti put, traje 10 dana, a 29.-30.10. će gosti imati priliku uživati u izboru 7 DORF filmova. Više informacija o samom festivalu potražite na www.millennium.org.rs .

Ujedno za studeni najavljujemo gostovanja u Novom Sadu i Skopju, a podsjećamo da je otvoren natječaj za jubilarni DORF 2011 (preuzmite prijavnicu na stranici Festivala)...Objavljeno 13.10.2010.

Vremeplov

Prijatelj je onaj koji ti daje potpunu slobodu da budeš ono što jesi.
Jim Morrison