Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dosh Lee se skriva

Dosh Lee se skrivaNakon velike gužve na nedavnoj promociji albuma prvijenca ”Velika nepravda na malom ekranu” u KSET-u, Dosh Lee je lokaciju svog sljedećeg koncerta odlučio držati u tajnosti.

Iako je taj zagrebački punk funk hihg-energy petoročlani kvartet svjestan da će ovaj njihov potez mnoge navesti na ”krivi put” - koncert će beskompromisno biti održan u subotu, 3. travnja na skrivenoj lokaciji u centru Zagreba. Vrijeme početka koncerta također je nepoznato.

Dosh Lee je zagrebački punk-funk alter rock sastav, osnovan 2004. godine. Do sada su imali šezdesetak koncerata po Hrvatskoj, Sloveniji i Makedoniji. Pobjednici su demo festivala HGF 2009 i festivala Rock Otočec 2009 u konkurenciji demo bendova. 2008. godine izdali su promo singl ”Čudo” za diskografsku kuću Spona, a 2009. godine hvaljeni prvijenac ”Velika nepravda na malom ekranu” u koprodukciji Menart / Spona.

Trenutno su u konkurenciji za ovogodišnji Porin i susjedski Davorin. Nakon velikog uspjeha prvog singla ”Albert”, aktualni singl ”Statisti” također odlično stoji na mnogim domaćim top-listama.

Objavljeno 03.04.2010.

Vremeplov

Lakše je pisati poznate negoli nepoznate pjesme.
Franci Blašković