Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dosh Lee se skriva

Dosh Lee se skrivaNakon velike gužve na nedavnoj promociji albuma prvijenca ”Velika nepravda na malom ekranu” u KSET-u, Dosh Lee je lokaciju svog sljedećeg koncerta odlučio držati u tajnosti.

Iako je taj zagrebački punk funk hihg-energy petoročlani kvartet svjestan da će ovaj njihov potez mnoge navesti na ”krivi put” - koncert će beskompromisno biti održan u subotu, 3. travnja na skrivenoj lokaciji u centru Zagreba. Vrijeme početka koncerta također je nepoznato.

Dosh Lee je zagrebački punk-funk alter rock sastav, osnovan 2004. godine. Do sada su imali šezdesetak koncerata po Hrvatskoj, Sloveniji i Makedoniji. Pobjednici su demo festivala HGF 2009 i festivala Rock Otočec 2009 u konkurenciji demo bendova. 2008. godine izdali su promo singl ”Čudo” za diskografsku kuću Spona, a 2009. godine hvaljeni prvijenac ”Velika nepravda na malom ekranu” u koprodukciji Menart / Spona.

Trenutno su u konkurenciji za ovogodišnji Porin i susjedski Davorin. Nakon velikog uspjeha prvog singla ”Albert”, aktualni singl ”Statisti” također odlično stoji na mnogim domaćim top-listama.

Objavljeno 03.04.2010.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal