Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dosh Lee svira za žene

Dosh Lee svira za žene Pet mjeseci, deset koncerata i petnaest odličnih recenzija nakon izdavanja albuma prvijenca ”Velika nepravda na malom ekranu”, zagrebački punk-funk alter rock sastav Dosh Lee spreman je za svoju veliku koncertnu promociju. Vrijeme i mjesto radnje definirani su kao ponedjeljak, 08. 03.2010. . u klubu KSET.

Kritika da na albumu nema ljubavnih pjesama i da su Dosh Lee zapravo prikriveni ženomrsci, stjerala je bend u kut i prisilila ih na razmišljanje. Oprost grijeha sada pokušavaju kupiti promocijskom svirkom na sam ”Dan žena” kada će ulaz u KSET za sve žene i sve one koji se takvima osjećaju biti slobodan. Oni drugi pak za upad će morati izdvojiti 20 KN.

”Velika nepravda na malom ekranu” (Menart / Spona 2009.) usprkos ”romantičnom” spolnom ekstremizmu nominirana je za Zlatnu kooglu i regionalnu glazbenu nagradu Indexi ’10 gdje trenutno vodi u kategoriji prvih albuma objavljenih u 2009. godini.

Nakon singla i spota ”Albert” u kojem im se pridružila Remi iz sastava Elemental, trenutno je u završnoj fazi montaže novi videospot za pjesmu ”Statisti” s kojom su Dosh Lee prošle godine zabljesnuli na kompilaciji 13. HGF Pobjednici 2009 nakon, kao što ime kompilacije kaže, uvjerljive pobjede na istoimenom uglednom demo festivalu.

Nakon HGF-a, četvorka je doshlaa-vidjela-pobjedila i prošlogodišnji festival Rock Otočec. Priča se da bi se premijera spota Statisti mogla dogoditi 8. ožujka u KSET-u, priča se i to da je plan benda nakon koncerta istjerati sve muškarce iz kluba i spot prikazati samo ženama, priča se da će na promociji biti snimljen live album i da bi se na njoj trebali pojaviti neki likovi iz pjesama, no ništa od toga bend u svom muškoznojnom stilu ne želi potvrditi.

Objavljeno 08.03.2010.

Vremeplov

Ustvari počeo sam se baviti fotografijom na prilično atipičan način. Nisam startao kao većina drugih dečki na putu do umjetničkog fotografa radom po novinama, pogotovo omladinskim. Ja sam odmah krenuo sa izložbama fotografija.
Rino Gropuzzo, riječki fotograf