Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dosh Lee svira za žene

Dosh Lee svira za žene Pet mjeseci, deset koncerata i petnaest odličnih recenzija nakon izdavanja albuma prvijenca ”Velika nepravda na malom ekranu”, zagrebački punk-funk alter rock sastav Dosh Lee spreman je za svoju veliku koncertnu promociju. Vrijeme i mjesto radnje definirani su kao ponedjeljak, 08. 03.2010. . u klubu KSET.

Kritika da na albumu nema ljubavnih pjesama i da su Dosh Lee zapravo prikriveni ženomrsci, stjerala je bend u kut i prisilila ih na razmišljanje. Oprost grijeha sada pokušavaju kupiti promocijskom svirkom na sam ”Dan žena” kada će ulaz u KSET za sve žene i sve one koji se takvima osjećaju biti slobodan. Oni drugi pak za upad će morati izdvojiti 20 KN.

”Velika nepravda na malom ekranu” (Menart / Spona 2009.) usprkos ”romantičnom” spolnom ekstremizmu nominirana je za Zlatnu kooglu i regionalnu glazbenu nagradu Indexi ’10 gdje trenutno vodi u kategoriji prvih albuma objavljenih u 2009. godini.

Nakon singla i spota ”Albert” u kojem im se pridružila Remi iz sastava Elemental, trenutno je u završnoj fazi montaže novi videospot za pjesmu ”Statisti” s kojom su Dosh Lee prošle godine zabljesnuli na kompilaciji 13. HGF Pobjednici 2009 nakon, kao što ime kompilacije kaže, uvjerljive pobjede na istoimenom uglednom demo festivalu.

Nakon HGF-a, četvorka je doshlaa-vidjela-pobjedila i prošlogodišnji festival Rock Otočec. Priča se da bi se premijera spota Statisti mogla dogoditi 8. ožujka u KSET-u, priča se i to da je plan benda nakon koncerta istjerati sve muškarce iz kluba i spot prikazati samo ženama, priča se da će na promociji biti snimljen live album i da bi se na njoj trebali pojaviti neki likovi iz pjesama, no ništa od toga bend u svom muškoznojnom stilu ne želi potvrditi.

Objavljeno 08.03.2010.

Vremeplov

Kad sam krenuo u prvi razred, neki ljudi, profesori, su me gledali kao ozbiljnog, inteligentnog mladića, drugi su me gledali kao štetočinu koju treba zabiti u nekakvu tvornicu ili rudnik, pa nek’ ruje za državu.
Goran Bare