Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Duffy predstavlja novi singl!

Duffy predstavlja novi singl!MTV i Universal Music nastavljaju tradiciju premijernog prikazivanja spotova najvećih svjetskih zvijezda na regionalnom MTV-ja.

Ovog četvrtka, 14. listopada, u 12h gledatelji će moći pogledati TV premijeru novog spota talentirane pjevačice i kantautorice Duffy za pjesmu ”Well, Well, Well”.

Spot je snimljen na dvije lokacije u Londonu i New Yorku, a za neponovljivu ritam sekciju u pjesmi zadužen je poznati hip-hop sastav The Roots. Novi singl „Well, Well, Well“ u prodaji će se službeno pojaviti 21. studenog.

Ovo je prva pjesma s novog albuma „Endlessly“ na čijem je stvaranju Duffy uživala nesebičnu pomoć legendarnog Alberta Hammonda, koji je producirao većinu skladbi na albumu.

Novina u odnosu na album prvijenac, „Rockferry“, vidi se u tome što je „Endlessly“ izdanje koje će zvučati za nijansu razigranije, ali uz prisustvo nekolicine singlova koji oslikavaju ono što Duffy u osnovi je – filozofski nastrojena muzička duša.

Na album „Endlessly“ se čekalo skoro tri godine jer ova velška pjevačica nije bila sigurna da li želi uopće snimiti drugi album. „Ne zbog toga što nisam bila sigurna hoću li moći to izvesti“, kaže Duffy, „već iz razloga što nisam bila sigurna šta je moj posao na sceni.

Postala sam popularna i dobijala sve što poželim. To nije zdravo. Ubrzo sam ipak postala svjesna svoje pozicije – nisam model, već pjevačica. Na meni je da pjevam. Tako da sam odlučila da nastavim s tim i album je jednostavno – nastao.“

Izdanje „Endlessly“ u prodaji će se pojaviti 29. studenog. Prethodni album „Rockferry“ prodan je u 6,5 milijuna primjeraka širom svijeta i ponio je titulu najprodavanijeg albuma u Velikoj Britaniji za 2008. godinu. Takodje, u pitanju je jedan od najtiražnijih debitantskih albuma u povijesti diskografske kuće „Universal“.

Objavljeno 14.10.2010.

Vremeplov

Nitko me ne razumije... stvarno sam osjećajan.
Iggy Pop