Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Edo Maajka i Bolesna Braća pale atmosferu!

Edo Maajka i Bolesna Braća pale atmosferu!Dva datuma, dva kluba, dva izvođača, jedna ideja - zapaliti atmosferu najboljim koncertima u regiji!

Nekoliko mjeseci nakon izdavanja posljednjeg albuma, Edo Maajka i Bolesna Braća odlučili su uživo, na zagrebačkom tlu, pokazati zbog čega su toliko obožavani.

Prvi dan desetog mjeseca u klubu Boogaloo rezerviran je za nastup Ede Maajke i benda. Svima koji su navikli na njegove MC/DJ setove, ovakva će postava možda biti neobična ali ipak logičan slijed ako uzmemo u obzir Edin glazbeni senzibilitet i potrebu da sa svakim novim albumom ide korak dalje.

Album ’Spomen ploča’ (Menart) je izazvala komešanje u redovima Edinih obožavatelja -
kritika ga je nahvalila, a ekipa ga slijedi.

Najavnim singlom novog albuma, Ove godine, Edo je oduševio hrvatski radijski eter. Pjesma je već nekoliko tjedana u samom vrhu glazbene ljestvice Otvorenog radija, a dohvatila je i prva mjesta glazbenih top ljestvica širom Hrvatske.

Potvrdu izuzetnog uspjeha donijela je i premijera TV spota za pjesmu ’Ove godine’, za čiju je režiju bio zadužen Radoslav Jovanov Gonzo. Spot je zasjeo na prvo mjesto MTV-eve Domaćice, a kao snažan konkurent ušao je na listu Najboljih lokalnih spotova iz regije Adria.

Uz sve ove uspjehe koji se nižu iz dana u dan, Edo Maajka ipak najviše želi da publika shvati njegovu poruku: ”Ove godine slavim jer sam sebe našo, ove godine slavim nemoj pitat zašto, nego slavi sa mnom, to je prvi korak sjeti se kolko je život dobar....”

Samo dva tjedna nakon Edinog koncerta, Aquarius će razvaliti dečki koji stvaraju ”bolesnu mjuzu”, a nikako da ozdrave. Looka i Borna, Lovačke priče, Telefon faki.Sve su to razlozi zbog kojih njihovi spotovi na youtubeu imaju više stotina tisuća klikova.

Po svoju dozu njihovog ludila obavezno dođite u petak, 15.10.2010. Datum nije izabran slučajno, ipak je petak u Aquariusu poznat svim pobornicima Blackouta, a takvih je mnogo.

Objavljeno 07.09.2010.

Vremeplov

Nitko od nas ne bi uspio da nije bilo Elvisa.
Buddy Holly