Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Edo Maajka u emisiji MTV Express

Edo Maajka u emisiji MTV ExpressDanas u srijedu, 14.07.2010. u 20h, u sklopu emisije MTV Express, regionalnoj publici predstavit će se jedan od najpopularnijih repera na ovim prostorima, Edo Maajka.

Edin Osmić, poznatiji pod imenom Edo Maajka, karijeru započinje kao jedan od dva MC-ja mladog HC benda Discord, sada poznatijeg kao Defence. Edo dobiva ponude od nekoliko izdavačkih kuća i potpisuje za MENART čiji je izvođač i danas. Njegov prvijenac ”Slušaj mater” izlazi 2002. i Edo postaje najbolji debitant te godine na području Hrvatske i BiH, a odlično je prihvaćen i u Sloveniji, Srbiji i Makedoniji.

Svojim drugim albumom “No sikiriki” Edo potvrđuje svoj status jednog od najboljih MC-ja Balkana. Nastupa s pratećim bendom Lexaurini ili s DJ Soulom, DJ Olijem Dobollijem, u gotovo svim gradovima bivše Jugoslavije i po mnogim klubovima i festivalima u Europi.

Treći album “Stig’o ćumur” donosi mu, kao i prethodni albumi, puno nagrada i pohvala u medijima. Surađuje s prvacima srpske hip-hop scene Sky Wikluhom, Ajs Nigrutinom, Timbeom, Marčelom i Bassivity ekipom. Njegove pjesme govore o socijalnoj nepravdi, ljubavi, mržnji, ratu, nacionalizmu, ljudima uopće, hip-hopu i grafitima u maniri storytellinga.

Pogledajte što je Edo Maajka odlučio izvesti za publiku regionalnog MTV-ja u MTV Expressu koji će biti emitiran u srijedu, 14.7.2010. u 20h.

MTV Express je na programu regionalnog MTV–ja svake druge srijede u 20 sati, a emisija će biti reprizirana više puta tijekom redovitih glazbenih blokova na našem kanalu.


Objavljeno 14.07.2010.

Vremeplov

Imati bend danas u Hrvatskoj je isto što i imat hemeroide – nezgodno, zahtjevno, krvavo i nikog nije briga.
Ida Prester (Lollobrigida)