Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Eduard Matešić u Hard Placeu

Eduard Matešić je još kao klinac dobio nadimak Jimmy pod kojim ga i danas svi znaju, a to naravno zato što je već kao mali svirao kao Hendrix.

Dugogodišnjom karijerom koja je započela u Zadru davne 1970.g. prošao je kroz bezbroj bandova i suradnika, od grupe Izazov, svirke sa Mlinarcom i u svim mogućim pratećim sastavima, sve dok 1982.g. nije došla Plava Trava zaborava – prvi i najpoznatiji hrvatski country band.

Osim countryja Jimmy se bavi i bluesom, rockom, jazzom, popularnom glazbom, a usput je i predavač gitare na Pop Rock akademiji.

Njegova ljubav za akustičnom gitarom ove godine je prepoznata i od najveće svjetske gitarske firme pa će tako Jimmy ove godine dobiti i Fender nagradu za najboljeg akustičnog gitaristu.

Kako je to kada jedan čovijek i jedna gitara zvuče kao cijeli band možete se uvjeriti ove nedjelje na blues sessionu. Hoće li mu se ’ko pridružiti na bini (ili možda odnekud izvuče i violinu koju podjednako dobro svira) ostaje nam vidjeti od 20 sati, a jedino je sigurno da Vas uz free ulaz, kao i svake nedjelje, čeka i besplatna klopa.

Objavljeno 05.11.2010.

Vremeplov

Još živimo u dosta divljoj varijanti kapitalizma, a potražnja za kulturom, bila ona popularna ili visoka, nije tolika niti će ikada biti kao za pivom i nogometom... Kulturnjaci vole da ih se tretira kao zaštićenu vrstu i ne žele shvatiti da je na kraju dana njihov izričaj, bez obzira na granu kulture, samo još jedan proizvod na tržištu, i potrebno je vraški se potruditi da bi svoju zamisao ili djelo podijelili sa svijetom.
Ivan Šarar, riječki menadžer i glazbenik (Let3)