Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Elton John u Srbiji!

Elton John u Srbiji!Elton John nastupiti će u Beogradskoj Areni, koja je i organizator ovog koncerta, 03. 06. 2010. s početkom u 21:00.

Kako predstaviti Eltona Johna: kao osobu koja se ne stidi svog bogatstva i koji sasvim uživa u prednostima koje mu je slava donjela – to je jedna od više pozitivnih osobina koje posjeduje.

Njegova darežljivost kako prema prijateljima tako i prema onima koje ne poznaje je legendarna: za pomoć i doprinos oboljelima od AIDS-a dobio je titulu viteza 1997. godine od strane britanskog kraljevstva. Iako ekscentričan, Elton uživa poštovanje svojih kolega ali i publike kojoj uzvraća hitovima i fantastičnim nastupima…

O nagradama koje je Elton dobio za života kako za svoj doprinos muzici tako i za humanitarni rad trebalo bi pisati nadugo i preširoko pa ćemo izdvojiti neke: 1976. godine, nakon zlatnih ploča, rasprodanih turneja, dosta promjenjenih odijela i naočala na nastupima, s izgubljenom kosom i otprilike 80 milijuna prodanih ploča širom svijeta Elton je dodao još jednu počast u svojoj karijeri – tog datuma, ovaj pjevač, skladatelj, (i simbolični direktor nogometnog kluba) pridružio se povijesnim velikanima u prostoru zvanom Madame Tussand; tako je postao prva osoba nakon skupine The Beatles koja je prošla rigoroznu selekciju muzeja i dobio svoju voštanu figuru.

Ne treba zaboraviti Eltona u filmu Kena Russella kada se pojavio kao Pinball Wizard u filmu Tommy, 1975 godine.

Godine 1978. počinje nastupati solo i postaje prvi ”zapadni” pjevač koji je imao turneju po bivšem SSSR-u.

90-ih godina vraća se na scenu i veliki uspijeh postiže muzikom za animirani film ”Kralj lavova” za koju je dobio Oskara.

O hitovima Elton Johna može se krenuti preko legendarnih albuma: “Don’t Shoot Me, I’m Only Piano Dancer”, “Goodbye Yellow Brick Road”, “ A Single Man”, ili preko hitova: Your Song, Rocket Man, Honky Cat, Crocodile Rock, Daniel, Goodbye yellow Brick Road, ili sa Kiki Die hit Don’t Go Breaking My Heart.
Novijeg datuma, od 80-ih do danas poznate su mnoge pjesme od kojih „I’m Still Standing”, ”Nikita”, ”Sacrifice”, ”Goodbye Yellow Brick Road”, ”Sorry Seems To Be The Hardest Word”,...

Jedna od najpopularnijih pjesama Eltona Johna je ”Candle in The Wind”, koju je skaldao 1973. u čast Merilin Monroe, ali je 1997. u izmenjenoj verziji izveo na sahrani britanske princeze Diane, s kojom je bio dugogodišnji prijatelj.

U prodaji su ulaznice po cijenama: 40e, 60e, 70e, 80e i 90e.

Karte se mogu nabaviti na sljedećim prodajnim mjestima: blagajna Beogradske arene, Dom omladine Beograd, knjižara Delfi (SKC) Beograd, Bilet servis, Eventim, kao i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs.

Objavljeno 21.05.2010.

Vremeplov

Pričajte o snovima. Pokušajte ih ostvariti.
Bruce Springsteen