Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Elvis Costello & Allen Toussaint

Elvis Costello i pijanist Allen Toussaint prvi su puta zajedno svirali na dobrotvornom koncertu priređenom za stradalnike uragana Katarina. Ubrzo je dvojac snimio i album „The River in Reverse“, a nakon albuma uslijedila je šestotjedna turneja po sjevernoj Americi. Na DVD-u je prikazan vrhunac te turneje: koncert sa Jazz festivala u Montrealu.

Costello se u svom „dnevniku sa turneje“ našalio da je Montreal zadnji grad na svijetu u kojemu je planirao snimati DVD te da ga je i samoga iznenadio sjajan prijem frankofonske publike. Costello, Toussaint i sjajan prateći bend publici su uzvratili energičnom i srčanom svirkom raznovrsnog repertoara. Na DVD-u ima i poznatih i manje poznatih Costellovih pjesama, nadalje pjesama Allana Toussainta te skladbi koje su napisali udvoje. Sve ih je aranžerski udesio Allan Toussaint, dakako uz pomoć Elvisa Costella.

Ovaj, u pravom smislu riječi zajednički projekt dvaju vrhunskih bluesera prepun je dobrih melodija, sjajne svirke i odličnog ugođaja.

Objavljeno 26.03.2007.

Vremeplov

Muzika The Beatlesa je privukla toliko ljudi na jedan tako visok nivo, da to potiče ambicije: savršen uspjeh, na visokom kulturnom nivou, bez bavljenja tradicionalnim komedijama, bez kompromisa.
Sting (iz perioda rada sa The Police)