Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Elvis Costello & Allen Toussaint

Elvis Costello i pijanist Allen Toussaint prvi su puta zajedno svirali na dobrotvornom koncertu priređenom za stradalnike uragana Katarina. Ubrzo je dvojac snimio i album „The River in Reverse“, a nakon albuma uslijedila je šestotjedna turneja po sjevernoj Americi. Na DVD-u je prikazan vrhunac te turneje: koncert sa Jazz festivala u Montrealu.

Costello se u svom „dnevniku sa turneje“ našalio da je Montreal zadnji grad na svijetu u kojemu je planirao snimati DVD te da ga je i samoga iznenadio sjajan prijem frankofonske publike. Costello, Toussaint i sjajan prateći bend publici su uzvratili energičnom i srčanom svirkom raznovrsnog repertoara. Na DVD-u ima i poznatih i manje poznatih Costellovih pjesama, nadalje pjesama Allana Toussainta te skladbi koje su napisali udvoje. Sve ih je aranžerski udesio Allan Toussaint, dakako uz pomoć Elvisa Costella.

Ovaj, u pravom smislu riječi zajednički projekt dvaju vrhunskih bluesera prepun je dobrih melodija, sjajne svirke i odličnog ugođaja.

Objavljeno 26.03.2007.

Vremeplov

Rock muzika je izgubila svoj subverzivni potencijal. Ona je postala bezopasna za politiku. Što više ona je postala profitabilna za politiku.
Petar Jevremović, intervju za RiRock.com