Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Emir Bukovica dogovara suradnju s AC/DC

Emir Bukovica dogovara suradnju s AC/DCProteklog vikenda Emir Bukovica, lider rock grupe Emir & Frozen Camels boravio je u Stuttgartu u Njemačkoj, gdje je na poziv svojih prijatelja, članova legendarnog australskog rock benda AC/DC, prisustvovao spektakularnom koncertu.

Osim privatnog druženja s bendom u backstageu, Emir je ovaj susret iskoristio i za poslovni sastanak, na kojem je po prvi put Cliffu Williamsu, basisti ovog benda i ostatku ekipe prezentirao scenarij budućeg filma ”Dream”, napisanog prema Emirovoj istoimenoj priči, a čiju realizaciju je preuzeo producent Adnan Ćuhara, sa svojom producentskom kućom ”Prime Time” iz Sarajeva.

”Prve reakcije iz AC/DC-a na našu ideju da se u projekat ovog filma uključe kao producenti su vrlo pozitivne, a sam njihov eventualni ulazak u ovu priču, cijelom projektu će dati potpuno svjetsku konotaciju i tržište”, izjavio je Emir.

Pregovore sa AC/DC Bukovica i Ćuhara nastavljaju krajem lipnja, odmah nakon završetka svjetske turneje ”Black Ice”, koja je prema podacima najpoznatijeg svjetskog business magazina ”Forbes” do sada zaradila više od 65 milijuna dolara.

Objavljeno 02.07.2010.

Vremeplov

Jedina stvar čudesnija od glazbe je čovjek iza nje.
Ray Charles