Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Emir & Frozen camels osvojili nagradu ”Indexi 2010”

Emir & Frozen camels osvojili nagradu ”Indexi 2010”Nagrada regionalne dodjele glazbenih nagrada ’’Indexi 2010’’ u kategoriji ’’Najbolji Rock & All album godine’’ uvjerljivo je pripala grupi Emir & Frozen camels za njihov odličan album ’’No Pasaran’’.

Preko više od 160.000 internetskih glasova, zajedno s ocjenom muzičkih stručnjaka, odredili su dobitnike ovogodišnjih nagrada unutar dvije grupe i 11 kategorija, a sve to zabilježeno je na službenom linku.

Osim ove vrijedne nagrade, dečki iz benda prije nekoliko dana doživjeli su i međunarodno priznanje. Kao što smo već najavili prije, Emir i njegove ’’smrznute deve’’ našle su se u najnovijem izdanju službene biografije jednog od najvećih rock bandova u svijetu svih vremena, legendarnih AC/DC, koji su im upravo ovih dana uručili i pozivnice za promociju njihove biografije.

Čini se kako je dečkima zaista krenulo jer 13.06.2010. kao specijalni gosti nastupaju na koncertu grupe AC/DC u Stuttgartu.

Objavljeno 08.06.2010.

Vremeplov

Grci uopšte ne priznaju da postojimo, Bugari kažu da smo Bugari, Srbi ne priznaju crkvu... Čuvanje tradicionalne glazbe je čuvanje našeg makedonskog identiteta. Na primer, najpopularniji Makedonac zadnjih 50 godina je Toše Proeski, opet muzičar.
Gorazd Čapovski (Mizar)