Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Empire of the Sun novi projekt Luke Steelea i Nick Littlemorea

Empire of the Sun novi projekt Luke Steelea i Nick LittlemoreaEmpire of the Sun - novi je elektro-psihodelični projekt iza kojeg stoje - Luke Steele, glazbeni vunderkind i zagonetni frontmen australske skupine The Sleepy Jackson i Nick Littlemore - polovica australskog dance dua Pnau.

Njihov upravo objavljeni debi album ’Walking On A Dream’ ovaj dvojac stavlja na sam vrh liste najznačajnijih novih imena na svjetskoj sceni. Istoimeni singl ’Walking on a Dream’ osvaja vrhove top lista.

Uz futurističku ikonografiju, Empire of the Sun, na debi albumu predstavljaju osebujan spoj rocka i elektronike, hi-tech produkcije i zaraznih pop melodija i filmske atmosfere.

Objavljeno 04.03.2009.

Vremeplov

Kad kažem ”Ri-rock”, ne mislim samo na glazbeni izričaj riječke scene osamdesetih (Termiti, Paraf, Let 2-3, Laufer, Grad, Grč, Fit... ), nego i na sve ono što je tomu prethodilo, išlo uz to i slijedilo. Mislim na hrpu jednokratnih bandova koji su vježbali u garažama i šupama od Kraljevice do Mošćenićke Drage i opijali se jeftinim vinom na nekom od lokalnih ”jogova”, mislim također na večernja okupljanja na Kontu i život oko Palacha. Mislim na iskrene i naivne mladenačke snove o demo-snimkama, albumima, samostalnim koncertima, svjetskim turnejama.
Bekim Sejranović, književnik