Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Eric Clapton & Steve Winwood u Beogradu

Eric Clapton & Steve Winwood u BeograduSlavni britanski gitarist Eric Clapton nastupiti će 09. 06. u Beogradskoj Areni koja je i organizator ovog koncerta. Clapton nastupa zajedno sa Steve Winwoodom, starim prijateljem iz benda Blind Faith.

Obojica gitarista, i Clapton i Winwood, imaju veoma ugledne karijere i brojne titule vezane za svoja imena. Njihovi muzički stilovi prvi put su se spojili 1969. godine u bendu Blind Faith, grupi koja je bila pionir u spajanju rock i blues muzike i koja je postigla ogroman uspijeh kako studijskim radom tako i nastupima uživo. Usprkos dobrim ocjenama kritike i publike, grupa je kratko trajala i obuhvatila jedan album i turneju. Od tada su ova dvojica velikana ostali dobri prijatelji. Godine 2008. održali su svoj prvi koncert kao duo, u Medison Skver Gardenu, i to poslije skoro 40 godina od posljednjeg zajedničkog nastupa.

Ulaznice za koncert ovih legendi u prodaji su po cijenama: 33e, 35e, 40e, 50e i 60e, na sljedećim prodajnim mjestima: blagajna Beogradske arene, SKC - knjižara Delfi, Dom omladine, Eventim, Bilet Servis, kao i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs.

Koncert počinje u 21:00.

Posebna akcija: Prvih tisuću kupaca svakom kupovinom više od jedne ulaznice dobivaju na poklon 1 primjerak knjige: ”Autobiografija” Erica Claptona, samo na blagajni Beogradske arene i u knjižari Delfi (SKC)!

Objavljeno 22.05.2010.

Vremeplov

Da li slušam radio? Ja liježem u 6 ujutro i budim se u 3 popodne. Onda idem u studio, sačekam dečke i udahnem svjež zrak ponovo tek u 6 ujutru kada ih otpratim do kapije. Ja nemam vremena za slušanje radija i ne vjerujem da time mnogo gubim.
Frank Zappa