Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Eric Clapton & Steve Winwood u Beogradu

Eric Clapton & Steve Winwood u BeograduSlavni britanski gitarist Eric Clapton nastupiti će 09. 06. u Beogradskoj Areni koja je i organizator ovog koncerta. Clapton nastupa zajedno sa Steve Winwoodom, starim prijateljem iz benda Blind Faith.

Obojica gitarista, i Clapton i Winwood, imaju veoma ugledne karijere i brojne titule vezane za svoja imena. Njihovi muzički stilovi prvi put su se spojili 1969. godine u bendu Blind Faith, grupi koja je bila pionir u spajanju rock i blues muzike i koja je postigla ogroman uspijeh kako studijskim radom tako i nastupima uživo. Usprkos dobrim ocjenama kritike i publike, grupa je kratko trajala i obuhvatila jedan album i turneju. Od tada su ova dvojica velikana ostali dobri prijatelji. Godine 2008. održali su svoj prvi koncert kao duo, u Medison Skver Gardenu, i to poslije skoro 40 godina od posljednjeg zajedničkog nastupa.

Ulaznice za koncert ovih legendi u prodaji su po cijenama: 33e, 35e, 40e, 50e i 60e, na sljedećim prodajnim mjestima: blagajna Beogradske arene, SKC - knjižara Delfi, Dom omladine, Eventim, Bilet Servis, kao i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs.

Koncert počinje u 21:00.

Posebna akcija: Prvih tisuću kupaca svakom kupovinom više od jedne ulaznice dobivaju na poklon 1 primjerak knjige: ”Autobiografija” Erica Claptona, samo na blagajni Beogradske arene i u knjižari Delfi (SKC)!

Objavljeno 22.05.2010.

Vremeplov

Uvijek sam znao da će me gledanje unatrag na moje suze nasmijati, ali nisam znao da će me gledanje unatrag na moj smijeh rasplakati…
Cat Stevens