Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Eric Sardinas dolazi u Boogaloo!

Eric Sardinas dolazi u Boogaloo!Nakon gotovo dvije godine Eric Sardinas ponovo stiže u Zagreb. Međusobna ljubav i respect Erica i hrvatske metropole započela je za njegovog prvog posjeta Zagrebu davne 2004-te u klubu Pauk kada su se svi pitali „tko je taj Eric Sardinas?“ i traje sve do danas kada se nakon svih njegovih fenomenalnih koncerta proširio glas da se radi o ponajboljem blues - rock showu koji Zagreb ima priliku vidjeti.

Za njegove nastupe uvijek se traži karta više jer se svi fanovi iznova vraćaju vidjeti i čuti sjajni blues, a svakoga puta pristignu i novi znatiželjnici koje Sardinas s lakoćom očara i pretvori u vjerne poklonike.

Nakon prošlog rasprodanog koncerta u klubu Željezničar kada je stotinjak nesretnih fanova ostalo pred klubom bez svoje ulaznice „selimo“ Sardinasa u nešto veći prostor kluba Boogaloo kako bi probali smjestiti sve obožavatelje ovog gitarističkog blues virtuoza. Tako će u petak 12. studenog od 21 sat klub Boogaloo biti „poprište najboljeg blues rock showa na planeti“.

Svi koji su ikada doživjeli koncertni nastup Erica Sardinasa znaju da to ne mogu opisati riječima već samo preporučiti ostalima – dođite i uvjerite se! Možda najbliže opisivanju Sardinas showa stigao je poznati hrvatski rock kritičar Aleksandar Dragaš u svojoj tvrdnji – «Ako je legendarni bluesman Robert Johnson, prema mitološkoj predaji, na raskršću prodao dušu vragu za vještinu sviranja gitare, onda je sasvim moguće da je sam đavo odlučio Johnsonovu dušu udahnuti u tijelo Erica Sardinasa. Ako treba tražiti najatraktivnijeg blues izvođača današnjice, onda je to Sardinas. Kako svirkom, tako i izgledom.»

Od danas ulaznice za koncert Erica Sardinasa možete naći u pretprodaji po cijeni od 120 kuna na slijedećim pretprodajnim mjestima: Boogaloo klub – Vukovarska 68, CD shop Dancing Bear – Gundulićeva 7, Integral – Pothodnik, CD shop FreeBird – Tratinska 50, Music centar – Zagorska 60, Nova Glazbala – Hondlova 2, Mega Muzika – Vlaška 48, Planet Music – Ilica 47, Gitarski centar – Ilica 89, TMS music shop – Jurja Žerjavića 7 i na svim prodajnim mjestima u sistemu eventima .

Ako koja ulaznica preostane na blagajni kluba Boogaloo morat ćete izdvojiti 20 kuna više.

Objavljeno 18.09.2010.

Vremeplov

Svatko tko ima imalo smisla za humor ako stavi neki moj album u player smijat će se od početka do kraja.
Eminem