Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Erotic Biljan And His Heretics - Screamadelic Garage Rock’n’Roll

To je slogan ovog benda i ono što se od Heretika može očekivati. Heretici već niz godina borave na pozornicima raznih rock klubova i festivala, a u posljednje vrijeme su više u inozemstvu nego kod kuće. Svojim pjesmama, oslanjajući se na moćne garažne rifove, tutnjajući ritam, melodiju i energične nastupe potvrđuju svoj status koncertne atrakcije te mogu ponosno, nakon dugo vremena provedenog duboko u undergroundu, objaviti izlazak dugoočekivanog prvog albuma ˝Supersticky˝.

Sastav koji može reći da je svirao s više svojih velikih uzora, kao što su MC5 i The Cynics, i koji je napravio značajnu kilometražu s preko 180 koncerata, može fanovima koji su s nestrpljenjem očekivali ovaj dan, ponuditi 10 eksplozivnih autorskih pjesama koje će im prodrmati kosti i podsjetiti što to znači istinski rock’n’roll za kojim su godinama tragali na ovim prostorima. Prvi singl je ˝Supersticky˝ i već se neko vrijeme može čuti u eteru radio postaja.

Finalisti Art and Music Festivala u Puli 2006., i to po glasovima publike, te finalisti velikog klupskog festivala po Sloveniji – Youngunz Tour 2007., gdje su zauzeli drugo mjesto po glasovima stručnog žirija, albumom ˝Supersticky˝ potvrdit će vodeće mjesto na tronu garage rock glazbe na ovim prostorima. Također, ne propustite popratiti njihov koncertni nastup u sklopu VIP INmusic festivala. Heretici će nastupiti drugi dan festivala, 28. kolovoza na Nokia Stageu. Prema prvim informacijama njihov bi nastup trebao započeti u 16:45 h. Toga će dana pozornicu dijeliti s njujorškom atrakcijom !!!, te s domaćim snagama Radikal Dub Kolektiv, Letu Štuke i Viva Glorio.

Objavljeno 10.08.2007.

Vremeplov

Za mene je jedino prihvatljivo da je moja glazba živa i da evoluira. Umjetnik će radije prodavati proces nego produkt.
Peter Gabriel