Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Erotic Biljan And His Heretics - Screamadelic Garage Rock’n’Roll

To je slogan ovog benda i ono što se od Heretika može očekivati. Heretici već niz godina borave na pozornicima raznih rock klubova i festivala, a u posljednje vrijeme su više u inozemstvu nego kod kuće. Svojim pjesmama, oslanjajući se na moćne garažne rifove, tutnjajući ritam, melodiju i energične nastupe potvrđuju svoj status koncertne atrakcije te mogu ponosno, nakon dugo vremena provedenog duboko u undergroundu, objaviti izlazak dugoočekivanog prvog albuma ˝Supersticky˝.

Sastav koji može reći da je svirao s više svojih velikih uzora, kao što su MC5 i The Cynics, i koji je napravio značajnu kilometražu s preko 180 koncerata, može fanovima koji su s nestrpljenjem očekivali ovaj dan, ponuditi 10 eksplozivnih autorskih pjesama koje će im prodrmati kosti i podsjetiti što to znači istinski rock’n’roll za kojim su godinama tragali na ovim prostorima. Prvi singl je ˝Supersticky˝ i već se neko vrijeme može čuti u eteru radio postaja.

Finalisti Art and Music Festivala u Puli 2006., i to po glasovima publike, te finalisti velikog klupskog festivala po Sloveniji – Youngunz Tour 2007., gdje su zauzeli drugo mjesto po glasovima stručnog žirija, albumom ˝Supersticky˝ potvrdit će vodeće mjesto na tronu garage rock glazbe na ovim prostorima. Također, ne propustite popratiti njihov koncertni nastup u sklopu VIP INmusic festivala. Heretici će nastupiti drugi dan festivala, 28. kolovoza na Nokia Stageu. Prema prvim informacijama njihov bi nastup trebao započeti u 16:45 h. Toga će dana pozornicu dijeliti s njujorškom atrakcijom !!!, te s domaćim snagama Radikal Dub Kolektiv, Letu Štuke i Viva Glorio.

Objavljeno 10.08.2007.

Vremeplov

Ako ne vježbam jedan dan to osjećam ja. Ako ne vježbam dva dana to osjeća moj instrument. Ako ne vježbam tri dana to osjeća moja publika.
Mstislav Rostropovich