Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Esma Redžepova dobila odštetu

Esma Redžepova dobila odštetuEsma Redžepova je dobila od Sache Baron Cohena odnosno Borata 26 tisuća eura za korištenje njene pjesme ”Chaje shukarije” u istoimenom filmu.

Esma je tražila 800 tisuća zbog neovlaštenog korištenja te je istaknula da je nezadovoljna zbog ismijavanja Roma.

Naknadno se uspostavilo da je nizozemska kuća s kojom je tada Esma Redžepova surađivala dala dozvolu za korištenjesporne pjesme u filmu ”Borat”. Budući da su nju isključili iz dogovora odlučila je promijeniti suradnike.

Prema njenim riječima ono što je najviše boli jest to što što se njena pjesma koristi u filmu koji ismijava Rome, Židove i Amerikance.

Sacha Baron Cohen, koji je tek isplatio Redžepovu ponovo se našao u sudskom sporu, ovaj put zbog ”Bruna”.

Prema riječima tužiteljice Olson, Cohen je, odjeven kao Bruno, austrijski homoseksualni novinar koji prati modu, upao dok je ona vodila igru Bingo za starije osobe u Lancasteru, nakon čega su se počeli otimati za mikrofon,pri čemu je zadobila težu ozljedu mozga, zbog čega je završila u invalidskim kolicima.

Universal je tužbu Olsonove ocijenio ”neutemeljenom” i pozvao se na snimku tog događaja koji se zbio prije više od dvije godine, na kojoj se ”jasno vidi da Sacha Baron Cohen ni na koji način nije dodirnuo ni napao Olson ni bilo kojeg člana ekipe te da ona nije ozlijeđena”.

Objavljeno 31.07.2009.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal