Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Fanovi Depeche Modea poharali Dallas

Fanovi Depeche Modea poharali DallasU subotu 18. 4. u podne u svim Dallas Music Shopovima u Hrvatskoj, dva dana prije svjetskog datuma, započela prodaja svih izdanja novog albuma Depeche Modea. Reakcija fanova na tu svjetsku pretpremijeru bila je i više nego dobra, pa su ispraznili Dallasov dućan u Zagrebu.

Zagreb, 18. travnja 2009. - Iako je ”Sounds Of The Universe” diljem globusa izašao 20. travnja, hrvatski su fanovi Depeche Modea dva dana ranije imali priliku kupiti neko od izdanja dvanaestog studijskog uratka elektro velikana.

Naime, u subotu u podne u svim Dallas Music Shopovima u Hrvatskoj, dva dana prije svjetskoga datuma, započela je prodaja albuma koji otvara novo poglavlje u karijeri Depeche Modea.

Reakcija je fanova na tu svjetsku pretpremijeru bila i više nego dobra, pa su ispraznili Dallasov dućan u Zagrebu, a prva je u Hrvata novi album kupila Ivana Kraljić iz Zagreba.
Hrvatski su fanovi ipak najviše kupovali posebno box izdanje albuma koje sadrži tri CD-a, album s 13 pjesama, 5 dodatnih još neobjavljenih pjesama, 6 remikseva novih pjesama s albuma te još mnoštvo poslastica za njihove sladokusce.

Poharani dućani samo su još jedna potvrda da nas 21. svibnja na Tuborg Green Festu 09 očekuje 19.000 vjernih sljedbenika Depeche Modea.

Onima koji su tijekom ekskluzivne prodaje kupili neko od izdanja ”Sounds Of The Universea” Tuborg i Dallas Records omogućli su sudjelovanje u promotivnoj akciji, a glavna je nagrada upoznavanje legendardnoga trojca - Davea, Martina i Andya - na Tuborg Green Festu 09 u zagrebačkoj Areni 21. svibnja. Uz priliku života, Tuborg je fanove koji su posjetili Dallasov zagrebački dućan počastio pivom i zabavom u Toxicu.

Novi se album Depeche Modea, ali i ostala izdanja vezana uz ”Sounds Of The Universe”, može kupiti u svim Dallas Music Shopovima.

Objavljeno 23.04.2009.

Vremeplov

Vrlo sam sretan, zadovoljan sam životom zato što me iskustvo dovelo do toga da radim ono što želim raditi. Ne žalim za ničim. Sam sam sebe obrazovao. Škola mi je bila dosadna.
Van Morrison