Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Festival ”Invazia Indoor” 20. i 21. veljače

Festival ”Invazia Indoor” 20. i 21. veljače”Invazia Indoor” je već treći u nizu festivala pod organizacijom kulturne udruge „Invazija”. Dvaput godišnje festival se održava na obali savskog mosta u blizini Jankomirskog mosta pod nazivom INVAZIA – open air festival.

Ove godine ”Invazia Indoor” održat će se 20. i 21. veljače 2009. godine u Boćarskom domu u Cvjetnom naselju pod sloganom ”festival urbanog zvuka”.
Na festivalu će sudjelovati respektabilna imena rock i elektronske scene, te će se za vrijeme trajanja festivala sakupljati donacije za pomoć specijalnoj bolnici Gornja Bistra www.bolnica-bistra.hrAkustična dvorana naziv je programa za prvi dan festivala u kojoj su headlineri večeri Majke i Zabranjeno pušenje kojima će se pridružiti sve popularniji bendovi Letu štuke i Antenat.

Nakon izdanog live DVDa ekipa Majki kreće u nove pohode, a uvijek raspoloženi Bare jamči koncertni spektakl.
Prvi nastup Zabranjenog Pušenja u Zagrebu nakon odrađene turneje ”Hodi da ti čiko nešto da” garantira odličan koncert.

Sarajevska grupa „Letu štuke” predvođena Dinom šaranom nastala je još davne 1986. godine kada su je oformila četiri sarajevska srednjoškolca. Pod utjecajem punka i novog vala članovi grupe priključuju se postnovovalnom pokretu stvarajući distancu prema tadašnjoj čuvenoj sarajevskoj pop školi.
U ožujku 2006.g Antenat objavljuje svoj prvi album ’Subing’ za Kingston Records., dok drugi album, ’Karavana’ izlazi u svibnju ove godine za Dirty Old Label. Album je snimljen u studiju ’Element’, a producirali su ga Erol i Shot iz Elementala.
Električna dvorana naziv je za drugi dan festivala orijentiranog na elektronski zvuk.uz respektabilni dj line up predstavljamo glavne goste festivala:

Surgeon - pseudonim Anthony Childa.britanskog producenta i dja. Samo ime govori o njegovoj specijalnosti za stil miksanja.
Jedan je od prvih koji je počeo koristiti ableton program za svoje setove što mu je omogučilo unikatnu prezentaciju techna u kojoj svoju priču kreira mjenjajući atmosferu i ritam konstantno.
Petar Dundov – izvesti će Live act prvijenac povodom izlaska novog albuma ”Escapements” koji je izdan pod etiketom Music Man Records.

LUuka Baumann - 2003. započinje sa izdavanjem glazbe, kada i počinje voditi Emergence Records sa Grovskopom iz Švedske, na kojem su svoje glazbene uratke objavili legende svjetske techno scene poput Regisa, Christiana Wunscha, Iniga Kennedya ili Reeka.
Od tada redovito izdaje 12” vinile, što mu je otvorilo vrata za suradnju s vodećim svjetskim producentima, kao što je španjolski Oscar Mulero, čiji će remiks uskoro biti objavljen na Emergence Records etiketi.

Program počinje u 19:00h i traje sve do jutra.

Ulaz: - 20.02, pretprodaja 100kn na dan 130kn
- 21.02, pretprodaja 100kn na dan 130kn
- dvodnevna karta 180kn

Pretprodajna Mjesta:
Aquarius CD Shop Zagreb: Varsavska 13
Aquarius CD Shop Rijeka: Matije Gupca 3a
Caffe bar ”SUNCE” Ante Topić Mimare - Prilaz Ivana Rangera 1 pješčani park kod ”Lucijanke”, Malešnica
Caffe bar ”PRINC”, I.B.Mažuranić, Malešnica
Tobaco Shop ”ELTOCORORO” Cibonin Toranj

Objavljeno 05.02.2009.

Vremeplov

Dobre stvari nikada ne prestaju.
Mick Jagger