Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Festival NEnasilja i koncert ”Svačije je pravo živjeti!”

Festival NEnasilja i koncert ”Svačije je pravo živjeti!” Udruga “Panj” iz Petrinje organizira veliki Festival nenasilja 12. i 13. ožujka u Petrinji. Cilj festivala je osvještavanje građana i mladeži o ozbiljnosti problema nasilja među mladima, te njihovo usmjeravanje prema mogućnostima prevencije nasilja među mladima.

Prvi dan festivala, 12. ožujka u Maloj dvorani Hrvatskog doma bit će organizirana izložba i aukcija kreativnih radova učenika i umjetnika, zatim javna tribina o nasilju među mladima na kojoj će govoriti Suzana i Reno Ritz, roditelji ubijenog Luke Ritza, zatim Ljubica Šubić, majka ubijene Elizabete Šubić i osnivačica Udruge za pravnu pomoć obiteljima žrtava kriminala, te drugi.

Drugi dan festivala, 13. ožujka na Trgu hrvatskih branitelja bit će prezentacija aktivnosti za mlade u Petrinji, a u 18 sati održat će se sedmi po redu edukativni koncert “Svačije je pravo živjeti!”. Edukativni koncert organizira se u suradnji s Jeronimom Marićem iz grupe Adastra koji je ujedno i suorganizator cijelog festivala.

Na koncertu će uz Adastru, nastupiti i Psihomodo Pop, Kim Verson, Otkazani let, Bulldozer i The Unknown. Voditelji koncerta bit će Iva Šulentić i Frano Ridjan.

Vidimo se u Petrinji!

Objavljeno 10.03.2010.

Vremeplov

Amerikanci su ludi. Fascinirani su bacanjem svojih cipela na stage. Bio sam na mnogo koncerata u svom životu, neki su bili dobri, neki loši. Ali nikada me ništa nije potaklo da skinem cipelu i bacim je na pjevača.
Noel Galagher (Oasis)