Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Fon Biskich i Narodno blago ponovo sviraju

Fon Biskich i Narodno blago ponovo svirajuLegendarna splitska grupa Fon Biskich & Narodno blago ponovo se okupila nakon 25 godina. Originalni članovi tog benda iz 80-tih bili su Neno Belan, Zdravko Bajan, Branislav Vuljan, Branko Barić i Marinko Biškić, a današnja postava malo se izmjenila tijekom intezivnih proba i priprema za snimanje albuma ’’Strast Narodu’’ koji će uskoro izaći u izdanju Menarta.

Postavu koja snima novi album čine: Marinko Biškić, (vokal); Branislav Vuljan, (gitara); Saša Kesić, (gitara); Boris Hrepić, – (bas) i Željko Hajsok, (bubanj). Album ’’Strast Narodu’’ koji će sigurno doprinijeti novom poletu popularnosti splitskog beata 80-ih, najavljuje singl ’’Vratija se Šime’’ koji se već uvelike vrti u eteru domaćih radio postaja.

Odluka da bendov producent bude Luky pokazala se – dobitnom kombinacijom. Snimljeni materijal eksplodirao je svojom lepršavošću i prijemčivošću, a zadržao je kompaktnost i energiju garažnog benda. Vjerujemo kako će ovaj spoj mediteranskog zvuka i novog vala biti slušano i traženo glazbeno štivo kako među starijim, tako i među mlađim generacijama publike.

Popis pjesama na albumu ’Strast Narodu’:

1. Luna nad getom
2 . Rano ujutro
3. Vratija se Šime
4. Ultima gitara
5. Od ovog trena zauvijek
6. Mare
7. Bambino
8. Novine
9. 24 sata
10. U sredini
11. Osnovna pravila

Objavljeno 12.01.2009.

Vremeplov

Uzmimo punk muziku. Sa glazbenog aspekta lako je reći da je to ... mm... sranje. Ali, to je također sociološki fenomen po svojim sociološkim implikacijama. Mladi ljudi, kao ljudska bića, odgovaraju okolini koja je manje više neprijateljska ili puna nasilja.

John Mclaughlin