Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

George Michael u božičnom raspoloženju

George Michael u božičnom raspoloženjuGeorge Michael planira na Božić objaviti besplatni singl ”December Song (I Dream of Christmas)”. Pjesma će biti dostupna kao besplatni download s glazbenikove službene web stranice baš kao i s još nekih glazbenih stranica. To je njegova prva božična pjesma nakon 1984. godine kada je s grupom Wham otpjevao sada već legendarnu pjesmu ’Last Christmas’.

A taj je srce drapajući hit nedavno proglašen i najizvođenijom blagdanskom pjesmom u posljednjih pet godina. Autori pjesme su George Michael i njegov dugogodišnji suradnik David Austin. Da bi obošavatelji uvježbali glasnice i naučili nove stihove, George se pobrinuo da se pjesma od danas vrti i na nekim inozemnim radio stanicama.

Objavljeno 14.12.2008.

Vremeplov

Kad kažem ”Ri-rock”, ne mislim samo na glazbeni izričaj riječke scene osamdesetih (Termiti, Paraf, Let 2-3, Laufer, Grad, Grč, Fit... ), nego i na sve ono što je tomu prethodilo, išlo uz to i slijedilo. Mislim na hrpu jednokratnih bandova koji su vježbali u garažama i šupama od Kraljevice do Mošćenićke Drage i opijali se jeftinim vinom na nekom od lokalnih ”jogova”, mislim također na večernja okupljanja na Kontu i život oko Palacha. Mislim na iskrene i naivne mladenačke snove o demo-snimkama, albumima, samostalnim koncertima, svjetskim turnejama.
Bekim Sejranović, književnik