Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Gibonni u TakeOveru

Gibonni u TakeOveruDanas u petak 05.11.2010. u 20:30, u okviru emisije MTV TakeOver, regionalnoj publici će svojih omiljenih pet spotova predstaviti poznati hrvatski kantautor – Gibonni.

Ove godine nominirani za MTV Best Adria Act nagradu, Zlatan Stipišić Gibonni je jedan od najpopularnijih pop pjevača u svojoj zemlji. Glazbenu karijeru je započeo sredinom osamdesetih kao pjevač u grupi ”Osmi putnik”, dok se početkom devedesetih odlučio za solo karijeru i već 1991. objavio prvi album ”Sa mnom ili bez mene”.

Ubrzo potom napisao je pjesmu ’’Cesarica’’ za Olivera Dragojevića, koja je odmah po objavljivanju postala najveći pop hit u Hrvatskoj.

Godine 2001. objavljen je ’’Mirakul’’, album koji je, samo u Hrvatskoj, dostigao tiražu od 70.000 primjeraka. Na slijedeći album nazvan ’’Unca fibre’’ publika je čekala gotovo pet godina. Uz već standardne muzičke saradnike poput Vlatka Stefanovskog, Manu Kachea ili basiste Tonyja Levina, na ovom albumu Gibonniju su se pridružili Maya Azucena i Goran Bare, kao i australijski gitariski virtuoz Tommy Emmanuel.

Godine 2010. U izdanju Dallas Records objavljuje novi album ”Toleranca”, koja je već uhvatila platinastu tiražu i biva nominiran u kategoriji Best Adria Act na MTV EMA 2010.Objavljeno 05.11.2010.

Vremeplov

Svatko može napraviti nešto loše ali rijetki mogu nešto stvarno dobro.
Paul Simon