Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Gori, gori, gori Goribor

Krajem prošloga tjedna, 16. kolovoza, objavljen je singl ˝Sjajne niti˝ kojime Goribor najavljuju izlazak istoimenog debi albuma. Singl je pojačan mixom ˝Ko sam?˝ i remixom ˝Sjajne niti˝ za koje su zaslužni Andrej Jakuš i Saša Miočić. Goribor su akustičnom svirkom, čitanjem poezije Aleksandra Stojkovića i pričanjem o povijesti te budućim planovima grupe, u opuštenoj i ugodnoj atmosferi, ˝Sjajne niti˝ predstavili u Puli u kafe baru ˝Epidemija˝, u sklopu 11. Art&Music festivala.

Nakon promocije, dečki su na Kaštelu, također u sklopu A&M-a, održali energičan koncertni nastup. Prilikom snimanja singla i albuma, pa i na samom pulskom koncertu, Goriboru se pridružio bubnjar Marko Quarantotto (Dusty Miller, East Rodeo, Roy Paci – trubač najpoznatijeg antiglobalista Manua Chaoa) koji im je dao dodatni polet.

Nadolazeći album ˝Goribor˝ i singl ˝Sjajne niti˝ producirao je Edi Cukerić. Singl se već može naći u CD shopovima, a izlazak albuma najavljen je za nadolazeću jesen 2007.

Objavljeno 27.08.2007.

Vremeplov

Grci uopšte ne priznaju da postojimo, Bugari kažu da smo Bugari, Srbi ne priznaju crkvu... Čuvanje tradicionalne glazbe je čuvanje našeg makedonskog identiteta. Na primer, najpopularniji Makedonac zadnjih 50 godina je Toše Proeski, opet muzičar.
Gorazd Čapovski (Mizar)