Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Goribor i Mlijeko u Močvari!

Goribor i Mlijeko u Močvari!Zagrebačka Močvara u petak 27.11. 2009. ugostiti će dva nadasve zanimljiva benda Goribor iz Srbije i Mlijeko iz Dugog Sela.

Priča o srpskom bendu Goribor i njihovom uspjehu u Hrvatskoj zasigurno je jedna od zanimljivijih i nevjerojatnijih glazbenih priča ispričana na ovim prostorima u posljednjih podosta godina.

Osnovani u rudarskom Boru, suočeni sa socijalnom nepravdom, beznađem i krahom kulturnih i ljudskih vrijednosti, nepriznati i necijenjeni u vlastitoj domovini, dugo su krčili svoj put na glazbenoj sceni. Sve dok ulogu bagera nije preuzeo legendarni Zdenko Franjić objavljivanjem njihovih radova na svojoj kultnoj etiketi „Slušaj najglasnije“.

Sramežljivi šapat o bendu polako je prerastao u sve jasniji govor, a nakon nastupa na pulskom Art&Music festivalu više ništa nije bilo isto. Vrhunac svega predstavlja objavljivanje službenog debi albuma od strane Dancing Beara.

Uz Goribor nastupiti će i trojica mladića inspirirani poganskim običajima i kojekakvim vragolijama okupljeni pod nazivom Mlijeko. Sviraju muziku s primjesama punka, post punka, psihodelije.

Upad u pretprodaji: 45 kn, na dan koncerta na blagajni kluba: 60 kn

Pretprodaja ulaznica: Dirty Old Shop, Tratinska 22; Klub Močvara, Trnjanski nasip bb; Kovač, Masarykova 14; Punkt13, Ilica 24

Vrata se otvaraju u 20:00, koncert počinje u 21:00.

Objavljeno 23.11.2009.

Vremeplov

Grci uopšte ne priznaju da postojimo, Bugari kažu da smo Bugari, Srbi ne priznaju crkvu... Čuvanje tradicionalne glazbe je čuvanje našeg makedonskog identiteta. Na primer, najpopularniji Makedonac zadnjih 50 godina je Toše Proeski, opet muzičar.
Gorazd Čapovski (Mizar)