Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Goribor uživo u zagrebačkoj Močvari

Grupa Goribor održat će koncertnu promociju istoimenog albuma u petak 15. veljače u klubu Močvara. Početak koncerta zakazan je za 20 sati. Upad je 40 kuna. Kao predgrupa Goriboru nastupit će Tričke – jedan od najzanimljivih zagrebačkih demo sastava.

Goribor su u studenom 2007. objavili dugoočekivani prvijenac koji je na kraju godine u gotovo svim medijima koji prate glazbu proglašen za jedan od najboljih debi izdanja godine. Goribor je predstavljen singlom ˝Sjajne niti˝, nakon njega uslijedo je ˝Voli me˝ da bi 09. veljače na Radiju 101 u kultnoj emisiji ˝Cener˝ premijerno bio emitiran i treći singl ˝St. Bluz˝. Nakon zagrebačke promocije 15. veljače, Goribor će dan kasnije nastupiti u Varaždinu u ˝Kult Cafeu˝.

Objavljeno 15.02.2008.

Vremeplov

Kada pričamo o tome tko je najviše utjecao na moj glazbeni ukus moram ti reći da su to... pa, moji roditelji. Oni su razgovarali pjevajući. Stvarno. Stalno su pjevali... ujutro, navečer, stalno. Pogotovo moj otac. On je Irac, znaš? Nakon par pinti piva samo bi pjevao na sav glas. U takvoj atmosferi sam odrasla do 14-te godine mada se tada uopće nisam planirala baviti pjevanjem...
Roisin Murphy, intervju za RiRock.com